Agenda JOVS

05/04: Professionals gezocht voor R’damse netwerkdiner

Op woensdag 5 april 2017 organiseren wij een netwerkdiner voor alle Rotterdamse deelnemers van Jouw Opstelling Voor Succes. Ook hebben wij leuke aanmeldingen van jongeren uit ons netwerk ontvangen. In totaal nemen dan ook 35 jongeren plaats aan tafel. Voor deze groep jongeren zijn wij nu druk bezig met het benaderen van professionals die met onze jongeren willen komen netwerken.

 

Het diner organiseren wij op woensdagavond 5 april bij restaurant Helai in Rotterdam. Onder het genot van een heerlijke maaltijd gaan jongeren en professionals met elkaar in gesprek over het vakgebied waar zij interesse in hebben. Daarom zijn wij op zoek naar professionals uit allerlei sectoren die het leuk vinden om hun ervaring te delen met de aanwezige jongeren.


In totaal hebben wij al 45 professionals ervan overtuigd om deel te nemen aan het netwerkdiner. Daarom zijn wij op zoek naar nog maar een paar professionals. Het gaat hier om professionals die werkzaam zijn in de sport, in de IT of actief zijn als sociaal ondernemer. Daarnaast zijn wij op zoek naar professionals die werkzaam zijn bij de Koninklijke Marechaussee én professionals die werken in een muziekwinkel of winkels op het gebied van foto- en videoaccessoires.


Programma

18:00 – 18:15 uur : Inloop met drankje

18:15 – 18:45 uur : Mijn IJsbreker (voorgerecht)

18:45 – 19:30 uur : Mijn Toekomst (hoofdgerecht)

19:30 – 20:00 uur : Mijn Follow-Up (nagerecht)

20:00 – 20:30 uur : Afsluitende borrel

 

Bent u geinteresseerd om in een ontspannen sfeer te netwerken met een grote groep gemotiveerde jongeren? Meldt u zich dan nu aan via onderstaand formulier. Deelnemen aan het netwerkdiner is overigens gratis voor alle deelnemende jongeren en professionals.

 

Bent u daarnaast nieuwsgierig of úw profiel, achtergrond en/of vakgebied aansluit bij de interesse van onze jongeren? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@young-up.nl of ons een belletje geven op 010-7670555.

Aanmelden

Author


Avatar