Workshops

28/05: Kom jij naar onze netwerktraining?

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 11 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt er een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 28 mei is het tijd voor het –Netwerken is net werken– Bootcamp.

Wat gaan we doen?
Wist jij dat zo’n 70% van de vacatures vervuld wordt via het netwerk van bedrijven? Dat betekent dat jij er altijd verstandig aan doet om zoveel mogelijk te netwerken. Dat is ook de reden dat wij op donderdag 07 juni een toffe netwerkavond organiseren waar jij kan netwerken met professionals en bedrijven. Met dit bootcamp helpen wij je ook nog eens voor te bereiden op deze netwerkavond.


Het –Netwerken is net Werken– bootcamp trappen we af met een aantal toffe tips. Vervolgens laten wij je zien hoe netwerken echt werkt en hoe jij op een prettige wijze het gesprek aan kunt gaan. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Na afloop van dit bootcamp ben jij dus goed voorbereid op de aankomende netwerkavond en helemaal klaar om te netwerken.


Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het -Netwerken is net Werken- bootcamp krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook krijgen alle aanwezige deelnemers toegang tot onze online training: “De Netwerkkoning(in)”. Zij krijgen dus toegang tot extra kennis die zij kunnen gebruiken om hun kansen op succes tijdens de netwerkavond te vergroten.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.


Wat:
Netwerken is net Werken | Bootcamp
Wanneer: Dinsdag 28 mei 2019
 Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Waar: Creative Factory (4e etage)
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam 

Author


Avatar