Young UP

Netwerken met allerlei soorten professionals?

Aanstaande dinsdag 10 december is het dan eindelijk tijd voor onze netwerkavond. Hier kan jij netwerken met een grote groep enthousiaste professionals (en werkgevers). Inmiddels hebben namelijk al meer 100 professionals zich aangemeld. Ben jij er ook bij?

Al deze professionals willen namelijk netwerken met allerlei soorten talenten. Zo gaan zij graag in gesprek met talenten uit de zorg, met juridische starters, creatieve talenten, talenten die bij defensie aan de slag willen, talenten die op zoek zijn naar een bijbaan in de horeca, IT talenten, financiële talenten, commerciële talenten en zo gaat de lijst met oproepen maar door. Ook ontmoeten zij graag talenten die aan de slag willen in de HR, in de werving & selectie óf die hun eigen bedrijf willen starten. Maar ook als jij interesse hebt in fashion, online marketing, techniek of aan de slag wil in het bank- en verzekeringswezen, dan zijn er professionals die hier graag met jou over in gesprek gaan.

Als wij dus zeggen dat er allerlei soorten professionals zijn, dan bedoelen wij ook écht allerlei soorten professionals. Ongeacht wat voor achtergrond, ambities of vragen jij dus hebt, er zijn professionals en werkgevers met wie jij hierover in gesprek kunt gaan. Zij staan er open voor om hun kennis, ervaring en misschien zelfs hun netwerk met jou te delen.

Wat: Young UP Netwerkavond
Waar:
Maassilo / Creative Factory
Wanneer:
Dinsdag 10 december 2019
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop:
Vanaf 17:30 uur
Netwerkprogramma:
Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel:
Van 19:00 tot 20:30 uur

Kom jij ook gezellig netwerken? Meld je dan snel aan. Heb jij je aangemeld? Dan kan jij ons, via het netwerkformulier, laten weten met wat voor soort professionals jij graag wilt netwerken. Wij doen vervolgens ons uiterste best om je tijdens de netwerkavond zoveel mogelijk aan hen te koppelen.

Author


Avatar