Your address will show here +12 34 56 78
Netwerken

  • Text Hover
Netwerkevents

Wij vinden het belangrijk dat talenten, professionals én werkgevers elkaar regelmatig ontmoeten. Daarom organiseren wij netwerkavonden waar zij in een ontspannen sfeer met elkaar in gesprek kunnen gaan over hun vakgebied, hun toekomstige ontwikkeling én waar zij hun netwerk met elkaar kunnen delen. Ook zijn er altijd talenten aanwezig die op zoek zijn naar een leuke baan. Om die reden nodigen wij ook allerlei leuke werkgevers uit die op zoek zijn naar talent.

Op dinsdag 10 december is het weer tijd voor een nieuwe netwerkavond. Aanmelden is mogelijk via onderstaande buttons. Ook vind je hier meer informatie over de netwerkavond

Talenten

Wil jij netwerken met een interessante en enthousiaste groep professionals én werkgevers? Meld je dan aan voor onze netwerkavond.

Professionals

Wilt u graag uw kennis, ervaring en mogelijk zelfs uw netwerk delen met diverse talenten? Meldt u zich dan aan voor onze netwerkavond.

Werkgevers

Bent u op zoek naar talent om uw team te versterken? Meldt u zich dan aan voor onze netwerkavond en ontmoet onze talenten.

  • Text Hover
Sfeerverslag

Omdat een beeld altijd meer zegt dan duizend woorden, maken wij altijd een sfeerverslag van onze netwerkavonden. Ben jij dus nieuwsgierig naar hoe het eraan toe gaat tijdens één van onze netwerkavonden? Bekijk dan het laatste sfeerverslag via onderstaande button en ontdek wat de aanwezigen ervan vonden.  

Ben jij er een volgende keer ook bij?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter

Nieuwsgierig?