Nieuws

Heb jij onze nieuwe jobcoaches al ontmoet?

Heb jij al gezien dat ons seizoen al een tijdje van van start is gegaan? Dit komt doordat wij ons team de afgelopen maanden hebben versterkt met maar liefst drie nieuwe jobcoaches, namelijk Stephanie, Angelique en Yasmina. Deze enthousiaste dames gaan de komende tijd onze deelnemers motiveren, stimuleren en natuurlijk begeleiden naar werk.

 

Onze nieuwe jobcoaches kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan en zijn nu al enthousiast over alle jongeren en jongvolwassenen die zij de afgelopen tijd binnen ons jobcoaching programma hebben leren kennen. Het allerleukste van ons nieuwe team is dat zij allemaal een andere achtergrond hebben. Dit zorgt ervoor dat wij een nog bredere groep jongeren en jongvolwassenen kunnen ondersteunen. Ook hebben zij allemaal een bijzondere motivatie. Zo geeft Stephanie aan dat zij zich graag inzet voor groei en ontwikkeling voor Rotterdamse jongeren en heeft Yasmina als passie om het potentieel van jongeren aan te boren én hen te helpen bij het ontplooien van hun talenten. Angelique geeft daarnaast aan dat zij graag ook haar eigen ervaringen inzet om de kloof tussen onze deelnemers en hun toekomstige werkgever te verkleinen. Zij is ervan overtuigd dat wanneer beide werelden elkaar vaker ontmoeten, dit tot mooie verbindingen zal leiden. Kortom, ons gloednieuwe team is er helemaal klaar voor.


Wij hebben er weer ontzettend veel zin in. Dat betekent dat wij naast ons jobcoaching programma ook een flink aantal andere activiteiten gaan aanbieden. Zo starten wij in januari bijvoorbeeld weer met onze bootcamps en netwerkevenementen. Hier maak jij kennis met onze werkwijze waarin wij je bewust proberen te maken van je talenten en zullen er bijvoorbeeld toffe gastsprekers aanwezig zijn. Tijdens de netwerkevenementen kan jij daarnaast ouderwets netwerken met leuke bedrijven en professionals. Nieuwsgierig? Houd dan onze online kanalen in de gaten voor de laatste updates.

Natuurlijk zijn wij voor ons jobcoaching programma doorlopend op zoek naar jongeren en jongvolwassenen die support kunnen gebruiken in hun zoektocht naar werk. Ben jij dus op zoek naar een leuke (nieuwe) baan? Neem dan een kijkje op onze jobcoaching pagina voor meer informatie en meld je aan. Wij kijken er nu al naar uit om samen met jou die baan te scoren die bij je past.

Author


Avatar