Young Updates

Ontdek hier meer over Talent recruitment

Over wie wij zijn, wat wij doen, waar wij vandaan komen, wat onze resultaten zijn en welke ambities wij hebben kunnen wij flink wat verhalen vertellen. En dat gaan wij de komende tijd dan ook volop doen via onze online kanalen. In deze video meer over wat talent recruitment van Young UP nu precies inhoudt.

Met talent recruitment ondersteunen wij werkgevers in hun zoektocht naar goed personeel. Zo hebben wij de afgelopen jaren een achterban opgebouwd waarin zich bijzondere en diverse talenten bevinden. Deze talenten brengen wij in contact met allerlei toffe werkgevers. In deze video dus meer over hoe wij werkgevers uit ons netwerk ondersteunen met talent recruitment.

Op zoek naar meer informatie over wat wij voor werkgevers kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze werkgevers pagina óf neem gewoon even contact met ons op.

Op de hoogte blijven van onze verhalen of het laatste nieuws? Schrijf je dan in onze voor onze nieuwsbrief. Of volg ons natuurlijk via Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn.

Author


Avatar