Workshops

04/06: Scoor met Ontwikkeling door Doen

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 11 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt er een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 04 juni is het tijd voor het –Ontwikkeling door Doen– Bootcamp.

Wat gaan we doen?
In de samenwerking met al onze jongeren en jongvolwassenen hechten wij veel waarde aan een actiegerichte werkhouding. Hierdoor kunnen wij onze deelnemers zelfs bijna een baan garanderen. Wij zijn namelijk altijd in beweging en creëren hierdoor veel kansen. Deze kennis willen wij nu ook met jou delen. Wij gaan je dan ook kennis laten maken met onze denkwijze én een flink aantal leuke acties die jij kunt inzetten om je kansen op een leuke baan te vergroten.


Het –Ontwikkeling door Doen– bootcamp trappen we af met een aantal toffe tips. Vervolgens laten wij zien hoe jij onder andere het solliciteren, netwerken en benaderen van bedrijven kunt combineren om tot een heleboel mooie kansen te komen. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Na afloop van dit bootcamp weet jij hoe belangrijk het is om actiegericht aan de slag te gaan én te blijven.


Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het –Ontwikkeling door Doen– bootcamp krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook verloten wij een één-op-één-sessie met één van onze jobcoaches. Samen met jou denken wij mee over hoe jij échte kansen voor jezelf kunt creëren.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.

Wat:
Ontwikkeling door Doen | Bootcamp
Wanneer: Dinsdag 04 juni 2019
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Waar: Creative Factory (4e etage)
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam 

Author


Avatar