Dwight Krolis

Ontwikkeling door Doen | Online Training

Op woensdag 27 januari organiseer ik een online training over ontwikkeling door doen. De training start om 18:45 uur en eindigt omstreeks 19:30 uur. De training is geheel kosteloos en ook na afloop ontvang jij geen (commercieel) aanbod van mij.

In de online training ga ik het hebben over hoe ik mijn op groei gerichte mindset de afgelopen jaren heb mogen ontwikkelen. Deze heb ik gekoppeld aan een praktijk-, actie- en kwaliteitsgerichte werkhouding die mij ontzettend veel heeft gebracht. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen, opgedane leerlessen en praktische voorbeelden van hoe ontwikkeling door doen mij de afgelopen 12 jaar heeft geholpen om mijn doelen na te jagen. Het heeft mij geholpen om doelen scherp te stellen en deze ter vertalen naar concrete acties én herhaaldelijke leerlessen.

Ben jij erbij? Meld je dan hieronder even aan. Jij ontvangt dan een bevestiging met daarin een linkje naar de online training. En dan zie ik je hopelijk op woensdag 27 januari.

Author


Avatar