Your address will show here +12 34 56 78
Ons motto

  • Text Hover
Ontwikkeling door doen

Ben jij op zoek naar een manier om dichter bij je doelen te komen? Maak dan hieronder kennis met onze ontwikkeling door doen video’s.

In deze korte video’s laten wij je kennismaken met ons motto. En ontdek jij hoe jij met een actiegerichte mindset flinke stappen kunt zetten. Het allerbelangrijkste? Dat is natuurlijk dat jij hiermee aan de slag gaat en alles gaat toepassen. Je ontwikkelt je namelijk het snelst door te doen, doen en nog eens doen.

Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Mindset

Er zijn twee soorten mindset, namelijk een Fixed Mindset en een Growth Mindset. In deze video meer over welke mindset het handigst is voor ontwikkeling door doen.

Stel een doel

Ontwikkeling door doen start met een doel. Een doel geeft namelijk richting. Welke richting dat is? Dat bepaal jij. In deze video een aantal tips die jou op weg kunnen helpen.

Plan, Do, Check, Act

Je mindset en doel zijn duidelijk. Dan is het nu tijd om te starten met ontwikkeling door doen. In deze video meer over de 4 belangrijkste stappen.

Plan

De 1e stap? Dat is de belangrijkste stap. Binnen ontwikkeling door doen is dit de plan stap. In deze video meer over hoe jij je doel vertaalt naar actie.

Do

Het geheim van je doel halen is beginnen. Het is dus tijd om aan de slag te gaan. Dit is niet altijd even makkelijk. In deze video meer over hoe jij je vooral kunt richten op je inzet.

Check

Tijd om stil te staan bij wat je gedaan hebt. Dit staat los van of je actie geslaagd of mislukt is. Jij verzamelt informatie die jij gebruikt om dichter bij jouw doelen te komen.

(Re)Act

Deze stap draait om leren. Jij geeft alle informatie een plekje. En jij leert van je ervaring. In deze video meer over hoe jij deze leerlessen gebruikt voor je volgende stap.

Constant beter

Ontwikkeling door Doen gaat om herhaling. Jij kiest telkens voor nieuwe acties. En jij gaat telkens aan de slag. In deze video dan ook even een korte herhaling.

Vragen?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter