Your address will show here +12 34 56 78
Onze Talenten

Werk voor iedereen

Wij geloven in werk voor iedereen en ondersteunen een brede groep talenten. Dit zijn talenten met een hulpvraag die zich willen ontwikkelen. Naar werk. Op het werk of naast het werk. Hier ondersteunen wij hen in. Hieronder lees je meer over voor welke specifieke groepen wij dit doen.

  • Text Hover
Starters

Dit zijn talenten met een diploma, maar vaak met weinig werkervaring. Ook hebben zij vaak nog niet de juiste kennis, vaardigheden óf het geloof om die baan te vinden die bij hen past. Daarom helpen wij hen bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van hun sollicitatie skillset en het vergroten van hun vertrouwen.

  • Text Hover
Strevers

Dit zijn talenten die op zoek zijn naar de volgende stap in hun loopbaan. Soms in hun eigen branche, maar vaak zijn zij ook op zoek naar wat anders. Daarom helpen wij hen bij het scherp stellen van hun ambities en bij het maken van hierbij passende keuzes. Wij helpen hen naar een nieuwe baan die bij hen past.

  • Text Hover
Studenten

Dit zijn talenten die al vroegtijdig op zoek zijn naar passende werkervaring. Wij ondersteunen hen bijvoorbeeld bij het vinden van een bijbaan die goed past bij hun studie óf gaan in de laatste fase van hun opleiding vroegtijdig en samen op zoek naar een baan die bij hen past.

  • Text Hover
Spoorzoekers

Dit zijn talenten met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan talenten zonder startkwalificatie, talenten met een wisselend werkverleden of talenten die al een tijdje niet werken. Daarom helpen wij hen bij het vinden van het juiste spoor en bij het (her)vinden van perspectief.

Meer informatie?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter