Young UP

Op zoek naar Logistiek Talent?

Op zoek naar Logistiek Talent? Zoek dan niet verder. Wij staan namelijk in contact met een toekomstgerichte, leergierige en hard werkende jongeman die zijn opleiding Logistiek Supervisor afronden. En nu is hij op zoek naar een bedrijf waar hij zich kan door ontwikkelen Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Het gaat om een 23-jarige jongeman die zowel zijn opleiding als Logistiek Teamleider én Logistiek Supervisor afrondde. Nu is hij op zoek naar een bedrijf waar hij op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleider. Hierbij is hij meer dan bereid om bijvoorbeeld te starten als Logistiek Medewerker. Hij is zich ervan bewust dat hij zich zal moeten ontwikkelen naar de rol van Teamleider of Supervisor.

Deze talentvolle kandidaat staat bekend als verantwoordelijk,  betrouwbaar en heeft kennis van logistieke processen. Ook deed hij al ervaring op met het aansturen van personeel. En beschikt hij over een goed organisatievermogen. Zowel tijdens als na zijn opleiding werkte hij daarnaast al als Magazijnmedewerker en Teamleider. Als Teamleider had hij onder andere te maken met een team dat onvoldoende bezet was. Hier heeft hij laten zien dat hij goed met moeilijke situaties om weet te gaan. En dat hij altijd voorop gaat in de strijd. Het gaat dan ook om een kandidaat die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Verder is hij fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer én een heftruckcertificaat.

Ben jij dus op zoek naar een toekomstige Logistiek Teamleider óf Supervisor die direct aan de slag kan? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Of neem voor meer informatie contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar