Agenda JOVS, JOVS 2017

Samen Sporten van JOVS een succes in Capelle

In februari organiseerde wij een aantal open trainingen voor iedereen lekker mee wilde komen sporten met de deelnemers van “Jouw Opstelling Voor Succes”. Deze trainingen waren een succes. Onder de deskundige begeleiding van gasttrainer Ramsey Cabral van Q-LifeStyle heeft iedereen namelijk genoten van een aantal heerlijke trainingen.

 

 

Tijdens alle trainingen stonden de sleutelelementen van “Jouw Opstelling Voor Succes” telkens weer centraal. Zo is iedereen die heeft deelgenomen bijvoorbeeld flink afgemat met als doel om bij te dragen aan een stukje mentale weerbaarheid. Daarnaast was het telkens weer fantastisch om te zien hoe iedereen zich zo fanatiek inzetten en hoe goed er samengewerkt werd. Via dit bericht willen we dan ook iedereen bedanken die op de open trainingen is afgekomen. Daarnaast bedanken wij natuurlijk ook graag v.v. Capelle en Sportief Capelle voor het herhaaldelijk beschikbaar stellen van de velden, kleedkamers en materialen.

Na afloop was iedereen het erover eens dat wij dit natuurlijk vaker gaan doen. Wil jij er een volgende keer ook bij zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onderstaande button. Op deze manier blijf jij namelijk op de hoogte van onze aankomende activiteiten.

Author


Avatar