Your address will show here +12 34 56 78
Over ons

 

  • Text Hover

Young UP richt zich op het ontwikkelen en managen van jong talent op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door het ontwikkelen van programma’s die aanlsuiten op de belevingswereld van jongeren en hen ondersteunen bij het vinden van de juiste weg op de arbeidsmarkt.


Het motto van Young UP is ‘Ontwikkeling Door Doen’. Dat betekent dat binnen onze programma’s het ervaringsgericht leren altijd centraal staat. Jongeren gaan in de praktijk aan de slag en kunnen hierbij rekenen op een passende begeleiding die aansluit bij hun belevingswereld. Hiermee bieden wij jongeren de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen.

Young UP

Missie

Young UP richt zich op het vergroten en verstevigen van een groot kapitaal, namelijk jongeren. We stimuleren hen om hun potentie te ontdekken, ontwikkelen en benutten. Het doel is het verstevigen van het curriculum van jongeren, hun ondernemende instelling gericht op school, werk en/of ondernemerschap te bevorderen en jongeren te begeleiden bij het nemen van regie over hun eigen toekomst.

Doelgroep

Spoorzoekers

Jongeren met een achterstand op de arbeidsmarkt die er onvoldoende in slagen om hun kwaliteiten en capaciteiten te benutten.

Studenten

Jongeren uit het onderwijs waar wij activiteiten voor organiseren zodat zij ervaring op doen en na hun studie succesvol zijn op de arbeidsmarkt.

Starters

Jongeren met een diploma die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden en ondersteuning kunnen gebruiken bij het vinden van hun weg op deze arbeidsmarkt.

Strategen

Jongeren die reeds aan het werk zijn en uitgedaagd worden om duurzame stappen te maken in hun carrière en arbeidsmarktontwikkeling.

Werken bij Young UP

Aan de slag gaan bij Young UP betekent een uitdagende werkomgeving in een organisatie met een maatschappelijke betekenis die volop in ontwikkeling is. Onze werksfeer is jong, informeel en nodigt je uit je kennis, ervaring en persoonlijkheid effectief in te zetten. Ook kan je bij Young UP altijd rekenen op een uitstekende (praktijk)begeleiding.

 

Young UP stelt het nemen van initiatief zeer op prijs. Hebben we op dit moment geen passende vacature voor je, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Young UP? Dan kun je ons altijd een open sollicitatie sturen via info@young-up.nl. Geef altijd duidelijk aan naar welke werkzaamheden je belangstelling uitgaat en je krijgt van ons een passende reactie. Ook kunnen we gegevens in portefeuille houden en je benaderen op het moment dat wij wel een passende vacature hebben. Uiteraard behandelen we je gegevens vertrouwelijk.