Nieuws 2018

Young UP wint campagne van ING Nederland fonds

De afgelopen weken hebben wij jullie massaal gevraagd om op ons te stemmen tijdens de “Help Nederland Vooruit” campagne van ING Nederland. Afgelopen weekend was het eindelijk zover. Na een spannende periode van afwachten werden de prijswinnaarsbekend gemaakt op locatie bij de ING.

 

Al jullie stemmen zijn niet voor niets geweest. Nadat wij namelijk erg vriendelijk zijn ontvangen en kennis hadden gemaakt met alle andere deelnemers, hebben wij te horen gekregen dat wij de campagne gewonnen hebben. Hier hebben wij een prachtig geldbedrag voor ontvangen. Dit bedrag gaan wij nu volledig besteden aan een leuke netwerkavond voor jongeren, jongvolwassen, bedrijven en professionals.

 

Via dit bericht willen we jullie allemaal ontzettend bedanken voor al jullie stemmen en support. Het is fantastisch om telkens weer te zien dat wij zo massaal op jullie kunnen rekenen. Wij gaan dan ook weer ons best doen om dit vertrouwen te belonen. Daarnaast hebben wij een korte videoreportage gemaakt van de prijsuitreiking. Wil jij deze zien? Houdt dan de komende tijd onze online kanalen in de gaten.

Author


Avatar