Vacatures 2018

Scoor een leuke bijbaan als Procesmedewerker

Een leuke bijbaan levert niet alleen extra centen op. Oók doe je ervaring op en leer je nieuwe mensen kennen. Deze kan je beiden na je studie goed gebruiken. Ben jij dus op zoek naar een leuke bijbaan. Dan is de vacature van Procesmedewerker misschien wel wat voor jou.


Procesmedewerker
Voor een bedrijf uit ons netwerk zijn wij op zoek naar een Procesmedeweker. In deze functie helpt jij het bedrijf bij het uitvoeren van het administratieve proces. Jij brengt orde in administraties en hebt dus geen problemen met repeterend werk. Tegelijkertijd blijf jij scherp door verbeterpunten te constateren. Jij denkt dus ook mee over het stroomlijnen van de werkprocessen. Zo een baan staat natuurlijk goed op je cv.
Jij gaat aan de slag bij een bedrijf waar hard wordt gewerkt in een ontspannen sfeer met veel plezier. In het bedrijf wordt altijd het belang van de klant voorop gezet en heerst er dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook kun je rekenen op goede koffie, een poolbiljart en een gedreven team dat elkaar helpt om het beste resultaat voor de klanten te bereiken.


Parttime en flexibel
Voor de functie van Procesmedewerker zijn wij op zoek naar studenten die mimimaal 16 uur per week willen werken én minimaal één jaar het team komen versterken. In de uren zijn zij flexibel. Zij houden namelijk rekening met jouw tentamenperiodes. Er is dus flexibiliteit om de uren in te delen.


Profiel
Wij zijn op zoek naar studenten die momenteel een HBO of MBO opleiding volgen. Daarnaast beschik jij over een analytische geest en haal jij veel energie uit innoveren en implementeren. Ook vind jij het leuk om aan de slag te gaan in een logistiek-technische werkomgeving. Verder beschik jij over een echte aanpakkersmentaliteit, een flinke doorzettingsvermogen en wil jij iedere opdracht altijd uitstekend afleveren.


Ben jij dus een HBO of MBO student die op zoek is naar een leuke bijbaan waar je de ruimte krijgt om mee te denken? Solliciteer dan via het onderstaande formulier.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar