Techniek, Vacatures Young UP

Scoor een baan als Onderhoudsmonteur

Ben jij technisch vaardig? Heb jij een vakopleiding gevolgd? Of wil jij deze volgen? Lees dan snel verder. Want voor één van de grootste bedrijven ter wereld zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij voert onderhoud uit aan zowel de binnenkant als de buitenkant van de restaurants. Het gaat hierbij om onderhouds-, reparatie- en montagewerkzaamheden aan bijvoorbeeld apparaten, het bijwerken van beschadigingen, verwering aan het schilderwerk, het verhelpen van sanitaire gebreken of het vervangen van tegels. Ook verzorg jij de buitenterreinen, inclusief de groenvoorzieningen.

Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent van nature handig en jij verricht je werkzaamheden nauwkeurig. Heb jij een vakopleiding gevolgd? Of heb jij een technische achtergrond? Helemaal geweldig. Heb jij die niet? Geen probleem. Want jij kan ook een vakopleiding volgen via de werkgever.

Verder ben jij 38 uur per week beschikbaar. En vind je het vooral ook leuk om te werken op verschillende plekken in de regio Rotterdam, Delft en Den Haag. Daarom is het ook belangrijk dat jij beschikt over een rijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat werken voor één van de grootste bedrijven ter wereld. Dit biedt jou zekerheid, maar vooral ook veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook krijg jij een bedrijfsauto met hierin alle apparatuur die jij nodig hebt voor het uitvoeren van je werk. Verder krijg jij natuurlijk een goed salaris en arbeidsvoorwaarden aangeboden.

Ben jij dus de leergierige en handige versterking die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar