Vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan?

Heb jij al gezien dat in Rotterdam-Zuid een nieuwe bouwmarkt wordt geopend én dat zij op zoek zijn naar gemotiveerde jongeren en jongvolwassenen die in de avonden en/of het weekend het team willen versterken. Jij ondersteunt hier je collega’s waar nodig én staat klaar voor de klanten. Ben jij dus op zoek naar een leuke bijbaan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het netjes op brengen én houden van de bouwmarkt. Dit betekent bijvoorbeeld dat jij de schappen vult of aan de slag gaat in het magazijn. Daarnaast heb jij contact met klanten en probeer jij hen zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast ben jij flexibel beschikbaar voor verschillende werkzaamheden en werktijden. Jij werkt namelijk voornamelijk in de avonduren en weekenden.


Waar is de opdrachtgever naar op zoek?
Jij bent een harde werker met een enthousiaste en gemotiveerde werkhouding. Dat betekent dat jij met een glimlach naar het werk gaat en je altijd voor de volle 100% geeft. Daarnaast sta jij graag klaar voor je collega’s én klanten. Jij probeert hen dan ook zo goed mogelijk te helpen. Voor de rest ben jij flexibel beschikbaar en heb jij geen problemen met onregelmatige werktijden.


Wat krijg jij van de opdrachtgever?
Jij krijgt een flexibele bijbaan als hulpkracht aangeboden waarmee je lekker kunt bijverdienen. Daarnaast krijg jij de kans om waardevolle werkervaring op te doen en kom jij te werken binnen een leuk team met leuke collega’s.


Ben jij dus de aanpakken die wij zoeken en op zoek naar een leuke bijbaan? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature via onderstaand formulier. Wij willen je dan namelijk graag leren kennen. Ben jij daarnaast op zoek naar meer informatie? Dan kan jij natuurlijk gewoon contact met ons opnemen via info@young-up.nl of 010-7670555.

Author


Avatar