Workshops

07/05/19: Scoren een nieuwe baan met LinkedIn

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 11 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt er een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 07 mei is het tijd voor het –Scoren met LinkedIn– Bootcamp.

Wat gaan we doen?
Inmiddels gebruikt bijna 80% van de Nederlands beroepsbevolking LinkedIn. Dat betekent dat jij jezelf hier elke dag in de spotlight kunt zetten. Wij dagen dagelijks onze jongeren en jongvolwassenen uit om kansen te creëren via LinkedIn. Deze kennis willen wij nu ook met jou delen. Ben jij dus nog niet óf nog niet voldoende actief of LinkedIn? Dan is dit het moment om te starten. Samen gaan wij werken aan het vergroten van jouw kansen via LinkedIn.


Het –Scoren met LinkedIn– bootcamp trappen wij af met een aantal toffe tips. Vervolgens laten wij je kennis maken met een aantal simpele strategieën waarmee jij je kansen vergroot. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Na afloop van dit bootcamp weet jij dus hoe jij LinkedIn kunt inzetten om in contact te maken met jouw toekomstige werkgever.


Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het –Scoren met LinkedIn– bootcamp krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook krijgen alle aanwezige deelnemers toegang tot onze online training: “Scoren met Linkedin”. Zij krijgen hiermee toegang tot extra kennis die zij kunnen gebruiken om nog meer kansen voor zichzelf te creëren.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.


Wat:
Scoren met Linkedin | Bootcamp
Wanneer: Dinsdag 07 mei 2019
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Waar: Creative Factory (4e etage)
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam

Author


Avatar