Uncategorized

Scoor een toffe baan als ICT Trainee

Voor een leuke werkgever uit ons netwerk zijn wij op zoek naar jongeren die graag aan de slag willen in de IT. Het toffe aan deze vacature is dat jij niet eens een IT-opleiding hoeft te hebben gevolgd. Ook hoef jij niet over werkervaring in de IT te beschikken. Wil jij je dus ontwikkelen in de IT? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Waar zijn we naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar jongeren die écht erin geinteresseerd zijn om in de IT aan de slag te gaan als servicemedewerker. Zie jij het dus als een spannende uitdaging om constant IT problemen op te lossen voor je klanten? Én wil jij de kans pakken om je te ontwikkelen tot een IT professionals. Wacht dan geen moment langer en solliciteer.


Wat ga je doen?
Jij begint als trainee aan het programma. Dat betekent dat jij een intensief introductieprogramma volgt en daarna als servicemedewerker aan de slag gaat bij één van de klanten. Hier sta jij voor de uitdaging om de IT-afdeling draaiende te houden. Je verbetert systemen en lost problemen op. Naast je werk behaal je daarnaast verschillende certificaten om je IT-vaardigheden te verbeteren.

 

Wat wordt van je verwacht?
Jij beschikt over minimaal een MBO niveau diploma of hebt jouw propedeuse behaald op het MBO. Ook beschik jij over een rijbewijs (B) en ben jij 40 uur per week beschikbaar om te werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij goed kunt aangeven waarom jij aan de slag wilt in de IT en dat jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. De vaardigheden die (minimaal) van je gevraagd worden zijn dat jij proactief ingesteld bent, dat je het leuk vindt om met klanten te werken en dat jij een echte doorzetter bent.


Wat word je aangeboden?   

In deze functie krijg jij verschillende opleidingsmogelijkheden geboden en mag jij IT certificaten halen op kosten van de werkgever. Sleep jij deze certificaten binnen? Dan kan je ook nog eens gebruik maken van een leuke bonusregeling. Ook heb je de mogelijkheid om een HBO of WO opleiding te geven? Wil jij hiervoor gaan? Dan krijg jij ook nog eens studiedagen om je opleiding goed te kunnen doorlopen. Daarnaast krijg jij een fitnessabonnement, een smartphone van de zaak én een auto als jij langer dan een uur moet rijden. Als laatste ga jij aan de slag in een gezellig team met een fantastiche sfeer.


Ben jij er klaar voor om je IT-carrière af te trappen én ben jij bereid om hier keihard voor te werken. Wacht dan geen moment langer en solliciteer via het formulier onderaan de pagina.


Op zoek naar meer informatie over de vacature? Stuur ons dan gerust een berichtje via info@young-up.nl. Ook kan je ons altijd een belletje geven op 010-7670555.

SOLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar