Jobcoaching, Nieuws

Sfeerverslag Young UP Bootcamp [08-jan]

Op dinsdag 08 januari was het tijd voor het eerste Jouw Opstelling Voor Suces bootcamp. Met het bootcamp hebben wij een boost gegeven aan de banenjacht van jongeren en jongvolwassenen. Hiervoor hebben wij een aantal leuke gastsprekers uitgenodigd. Ook organiseerden wij in totaal drie workshops die gericht waren op het versterken van je winnaarsmentaliteit, personal branding en het verbeteren van je verkoopvaardigheden.

 

Met een leuke groep van 15 jongeren en jongvolwassenen hebben wij een erg leuk en interactief programma doorlopen. Ook hebben we genoten van een geheel verzorgde lunch. Wij kijken dan ook met een goed gevoel terug op een geslaagd Bootcamp. Om dit gevoel met jullie te delen, hebben wij ook deze keer een sfeerverslag samengesteld. Hierin blikken onze trainers,  gastsprekers YMP (Spoken word artist), Hubert Jansen (Piloot KLM) en deelnemers kort terug op hun bijdrage aan het Bootcamp. Ben jij dus nieuwsgierig naar het verloop van ons Bootcamp? Bekijk dan snel het onderstaande sfeerverslag.

Ben jij ook op zoek naar een leuke baan? Dan is het goed om te weten dat jij hiervoor bij Young UP aan het juiste adres bent. Met ons Jobcoaching programma helpen wij je namelijk om een baan te scoren die bij jou past. Jij krijgt van ons onder andere een opvallend cv en kan jij rekenen op de enthousiaste support van onze jobcoaches.

 

Op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op onze Jobcoaching pagina via onderstaande button. Ook kan jij natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Author


Avatar