Academy

Scoor nu een baan in de Rotterdamse haven

Ben jij op zoek naar een baan voor een langere tijd? En wil jij werken in de Rotterdamse haven? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Wij mogen namelijk een aantal jongeren een plekje bieden in het Skills Navigator Bootcamp. Ben jij dus tussen de 18 en 27 jaar? Wil jij kennis maken met de mogelijkheden in de haven én tegelijkertijd een betaalde baan scoren? Meld je dan snel aan.

Wat ga jij doen?
In dit leerwerkprogramma word jij klaargestoomd voor een baan in de Rotterdamse haven. Hierbij kun jij denken aan beroepen als bijvoorbeeld installatiemonteur, steigerbouwer, heftruckchauffeur of lasser. Het doel van het programma is om je kennis te laten maken met de verschillende mogelijkheden in de haven. Ook krijg jij de kans om te ontdekken waar jouw interesses liggen. Heb jij deze ontdekt? Dan volg jij een vakgerichte training waarin leren en werken centraal staan. Hiermee maak jij kans op een betaalde baan.

Wat is het programma?
Het programma start met een talentenscan. Hierdoor krijg jij, op een speelse manier, inzicht in je competenties en wat jij leuk vindt. Op deze manier kom jij erachter welke baan het beste bij jou past. Hierna doe jij mee aan de HavenExperience. Dit betetekent dat jij gaat meelopen met ervaren medewerkers uit de Rotterdamse haven. Zij gaan samen met jou kijken of de baan ook écht bij jou past. Is dit het geval? Dan doe jij mee aan verschillende vaktrainingen en krijg jij de kans om je certificaten te behalen. Met deze certificaten kan jij vervolgens een betaalde baan scoren.

Wat doen wij voor jou?
Meld jij je aan via Young UP? Dan kan je erop rekenen dat wij je persoonlijk begeleiden tijdens het programma, vanaf het moment dat jij je aanmeldt tot het moment dat jij uitstroomt naar een betaalde baan. Hiervoor word jij gekoppeld aan één van onze jobcoaches. Deze voorziet jou van persoonlijke begeleiding en laat jou pas los wanneer jij een betaalde baan gescoord hebt.

Is de Rotterdamse haven dus dé plek waar jij voor een langere tijd aan de slag wilt? Meld je dan vandaag nog aan voor het Skills Navigator Bootcamp. Heb jij eerst nog vragen óf ben jij op zoek naar meer informatie? Neem dan gewoon even contact met ons op via 010-7670555 of stuur een mailtje naar info@young-up.nl.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via onderstaande button

Author


Avatar