Academy, Nieuws

Scoor een baan in de Rotterdamse haven

Wil jij graag werken in de Rotterdamse haven? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Want het Skills Navigator Bootcamp gaat weer van start. Ben jij dus tussen de 18 en 27 jaar? Wil jij kennis maken met de haven? En kans maken op een toffe baan in deze haven? Meld je dan snel aan.

Wat is het Skills Navigator Bootcamp?

Jij wordt klaargestoomd voor een baan in de Rotterdamse haven. Het doel is om jou kennis te laten maken met de kansrijke beroepen in de haven. Spreekt dit jou aan? Dan krijg jij de kans om een vakgerichte training te waarin leren en werken centraal staan. Hiermee maak jij kans op een betaalde baan in de Rotterdamse Haven.

Wat staat op het programma?
Het programma start met een talentenscan. Hierdoor krijg jij, op een speelse manier, inzicht in je competenties en wat jij leuk vindt. Op deze manier kom jij erachter welke baan het beste bij jou past. Hierna doe jij mee aan de HavenExperience. Jij loopt mee met ervaren medewerkers uit de Rotterdamse haven. Zij gaan samen met jou kijken of de baan ook écht bij jou past. Is dit het geval? Dan doe jij mee aan verschillende vak trainingen en krijg jij de kans om je certificaten te behalen. Met deze certificaten kan jij vervolgens een betaalde baan scoren.

Wat doen wij voor jou?
Meld jij je aan via Young UP? Dan begeleiden wij jou, vanaf het moment dat jij je aanmeldt tot het moment dat jij uitstroomt naar een betaalde baan. Jij wordt gekoppeld aan één van onze jobcoaches. Deze voorziet jou van persoonlijke begeleiding. En goed om te weten is dat aan het hele traject géén kosten verbonden zijn.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via onderstaande button.

Author


Avatar