Workshops

21/05: Solliciteren als een verkoopleider

Ben jij op zoek naar een baan die bij je past en kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 16 april tot en met 11 juni organiseren wij wekelijks een bootcamp op kantoor bij Young UP. Elke week wordt er een ander thema behandeld en alle bootcamps zijn voor iedereen toegankelijk. Op dinsdag 14 mei is het tijd voor het –Solliciteer als Verkoopleider– Bootcamp.

Wat gaan we doen?
Brutale mensen hebben de halve wereld. Dat is één van de leerlessen die wij constant delen met de jongeren en jongvolwassenen uit ons programma. Deze kennis willen wij nu ook met jou delen. Wij laten je dan ook kennis maken met het denken, doen en handelen van écht verkoopleiders. Ook besteden wij aandacht aan hoe jij dit kunt gebruiken om jezelf nog beter te presenteren aan jouw toekomstige werkgever.


Het –Solliciteer als Verkoopleider– bootcamp trappen wij af met een aantal toffe tips. Vervolgens laten wij je kennis maken met interessante verkooptechnieken die jij kunt toepassen in jouw zoektocht naar een leuke baan. Ook delen wij feedback met elkaar en helpen we elkaar dus verder. Na afloop van dit bootcamp weet jij hoe jij als échte verkoopleider kansen voor jezelf kan creëren.


Wat krijg jij nog meer?
Na afloop van het –Solliciteer als Verkoopleider– bootcamp krijg jij als eerst natuurlijk de presentatie met alle tips die wij met jou hebben gedeeld. Ook krijgen alle aanwezige deelnemers toegang tot onze online training: “Verkoopleiders van de Toekomst”. Zij krijgen dus toegang tot extra sales kennis die zij kunnen gebruiken om nog meer kansen voor zichzelf te creëren.


Ben jij erbij?
Meld je dan aan via onderstaande button, want per bootcamp zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Zorg dus dat je er snel bij bent en reserveer je plekje op tijd.


Wat:
Solliciteren als Verkoopleider | Bootcamp
Wanneer:
Dinsdag 21 mei 2019
Tijd:
14:00 – 16:00 uur
Waar:
Creative Factory (4e etage)
Adres:
Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam

Author


Avatar