Young UP

Solliciteren als een échte baas

Ben jij op zoek naar een baan? En kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van 08 tot en met 12 februari bieden wij élke dag een online training aan. Hierin delen wij onze kennis over hoe jij een baan kunt scoren die bij je past. Ook ontvang jij van ons uitdagende praktijkopdrachten en ongelooflijk veel extra tips.

Inmiddels ondersteunden wij al meer dan 300 jongeren en jongvolwassen succesvol bij het veroveren én behouden van een betaalde baan. Nu helpen wij jou ook graag. Tijdens Solliciteren als een échte Baas delen wij dan ook onze kennis over hoe jij een baan kunt scoren die bij je past.

Ben jij nieuwsgierig naar de topics die wij behandelen? Houdt dan deze pagina in de gaten. Uiterlijk 20 januari publiceren wij namelijk wij alle topics die wij behandelen. Wel kunnen wij alvast verklappen dat wij ongelooflijk veel waarde delen.

Wil jij je alvast aanmelden? Of als eerst weten wat de topics worden? Meld je dan hieronder aan. Jij ontvangt dan een bericht van ons zodra het programma definitief is.

Author


Avatar