Nieuws, Young UP

Doe mee en leer solliciteren als een échte baas

Ben jij op zoek naar een baan? En kan jij een duwtje in je rug gebruiken? Dan heb je geluk, want van maandag 08 tot en met vrijdag 12 februari bieden wij dagelijks een gratis online training aan. Elke dag gaan wij wij live om 11:30 uur met een nieuw onderwerp. Ook ontvang jij na afloop van de live sessies allerlei praktijkopdrachten en veel extra tips.

Aanmelden

Klik hieronder om je direct aan te melden voor onze sollicitatieweek.

De afgelopen jaren ondersteunden wij meer dan 300 talenten bij het veroveren én behouden van een toffe baan. Nu delen wij geheel gratis onze kennis met jou. Bekijk hieronder de topics waarmee wij dit doen. Reserveer ook direct je plekje. Er zijn namelijk maar 50 tickets beschikbaar.

Ontwikkeling door doen
Maandag 08 februari om 11:30 uur starten wij met Ontwikkeling door Doen. Hierin laten wij zien hoe jij jouw mindset koppelt aan een actiegerichte houden. Ook vertellen wij je meer over hoe jij hierdoor met elke (sollicitatie)actie telkens weer een stuk dichterbij jouw werkdoel komt.

Opvallen in de massa
Dinsdag 09 februari om 11:30 uur vertellen wij je meer over hoe jij je kunt onderscheiden van al die andere sollicitanten. Wij laten zien welke middelen jij kunt inzetten om écht op te vallen. En wij bespreken manieren waarop jij meer zichtbaarheid voor jezelf kunt creëren.

Populaire sollicitatievragen
Woensdag 10 februari om 11:30 uur staat het sollicitatiegesprek centraal. Samen nemen wij de meest populaire sollicitatievragen door. Deze komen vrijwel altijd terug in het gesprek. Met deze vragen kan jij je uitstekend voorbereiden op jouw aankomende sollicitatiegesprek.

De kracht van teleurstelling
Donderdag 11 februari om 11:30 uur staat het bewust solliciteren centraal. Solliciteren gaan namelijk hand-in-hand met afwijzingen. Daarom besteden wij aandacht aan hoe jij hiermee om kunt gaan. Wat jij kunt doen als het tegen zit. En hoe jij dicht bij jezelf kunt blijven.

Q&A Sessie
Vrijdag 12 februari om 11:30 uur gaan wij al jullie vragen behandelen. Dit mogen allerlei soorten vragen zijn op het gebied van solliciteren, loopbaan of onderwerpen die hierbij passen. Geen enkele vraag is ons te gek. En wij doen ons best om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ben jij erbij?

Meld je dan hieronder aan voor onze sollicitatieweek.

Author


Avatar