Vacatures

Start nu als Medewerker Bedrijfsvoering

Heb jij kennis van en ervaring met boekhouding en boekhoudprogramma’s? En maak jij je nieuwe programma’s snel eigen? Dan kennen wij een werkgever die jou graag ontmoet. Voor hen zijn wij namelijk op zoek naar een Medewerker Bedrijfsvoering? Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?

Jij verricht verschillende administratieve taken met een focus op de boekhouding. Verder ben jij verantwoordelijk voor de huurdersadministratie. En ondersteun jij het hoofd bedrijfsvoering én de directeur waar nodig. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor huurders. Jij helpt hen met hun vragen. Jij voorziet hen van informatie. En jij verwijst hen waar nodig door.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij kennis hebt van en ervaring met boekhouding en boekhoudprogramma’s. En dat jij bij voorkeur hebt gewerkt met Exact Online. Daarnaast ben jij systeemvaardig. Jij maakt je nieuwe systemen en programma’s dus snel eigen. Omdat jij daarnaast snel leert, kan jij je werkzaamheden ook na een korte tijd al zelfstandig verrichten. Verder ben jij behulpzaam, betrokken en breng jij graag orde en structuur aan. Heb jij ook nog eens ervaring opgedaan met managementondersteuning en bedrijfsvoering? Dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat biedt de werkgever jou?
Als eerst natuurlijk een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Ook krijg jij een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. Verder kom jij te werken op een mooi locatie in Rotterdam met een geweldig uitzicht. En werk jij dagelijks in een klein, maar hecht team.

Ben jij dus op zoek naar een baan waar jij écht van waarde bent? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar