Video's

Stephanie Emanuelson | #1MinuteMessage

Wij vonden dat het weer tijd was voor een #1MinuteMessage. Zo zijn er nog meer dan genoeg verhalen te delen. Dit gaan wij de komende tijd dan ook weer volop doen. Dit doen wij met korte video’s waarin telkens iemand zijn of haar verhaal vertelt. Deze keer is het de beurt aan Stephanie, één van onze jobcoaches. In deze video deelt zij met jou wie zij is en waar zij in gelooft.

Stephanie is één van onze jobcoaches en ondersteund onze jongeren en jongvolwassenen bij het scoren van een baan die bij hen past. Hiermee probeert zij niet alleen het beste uit hen te halen, maar vooral ook uit haarzelf te halen. Hier wordt zij gelukkig van.

Vind jij dit een leuke video? Ga dan even naar onze Facebook pagina via onderstaande button? Hier kan je de video delen met jouw vrienden. Vergeet ook zeker niet om even de pagina te liken. Hierdoor blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws rondom Young UP. Lijkt het jou daarnaast leuk om ook een #1MinuteMessage op te nemen? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij bespreken dan graag met jou de mogelijkheden hiervoor.

Author


Avatar