Young UP

Student Social Work zoekt passende bijbaan

Wij ondersteunen dagelijks onze jongeren en jongvolwassenen bij het scoren van een baan die bij hen past. Dit doen wij onder andere door onze talenten voor te stellen in ons netwerk.

Via onderstaande video willen wij je dan ook graag voorstellen aan één van onze deelnemers. Het gaat hier om een enthousiaste jongedame die momenteel de opleiding Social Work volgt en op zoek is naar een (bij)baan die aansluit bij haar studie. Zij wil zich namelijk nu al ontzettend graag in de praktijk ontwikkelen in de praktijk.

Bent u dus op zoek naar een toekomstgerichte student om nu al uw team te versterken? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande button. Wij delen vervolgens graag het cv van de kandidaat met u. U bent vervolgens geheel vrij om rechtstreeks contact met haar op te nemen.

Goed om te weten is dat aan de onze bemiddeling geen kosten verbonden zijn. Al onze inspanningen zijn namelijk puur gericht op het creëren van nieuwe perspectieven voor onze jongeren en jongvolwassenen. Wilt u hier toch meer informatie ontvangen óf heeft u vragen over de kandidaat? Neemt u contact met ons op.

Author


Avatar