Nieuws 2018

Support op het gebied van online marketing gezocht

Wij staan voor de lancering van een aantal nieuwe programma’s en zijn daarom op zoek naar een (online marketing) bureau óf een zelfstandige professional die ons binnen een aantal werkzaamheden kan ondersteunen. Nieuwsgierig? Onderstaand vind je een nadere omschrijving van de werkzaamheden waar wij ondersteuning bij kunnen gebruiken.


Website development
Wij willen een aantal van onze websites door ontwikkelen. Hierbij gaat het om vier websites waarbij voor twee van deze websites geldt dat het onze voorkeur heeft om dit vanuit het bestaande design te doen. Deze websites zijn volledig in open source WordPress gemaakt. Wij denken dan ook dat deze voldoende geschikt zijn om op deze wijze door te ontwikkelen. Voor de andere twee websites geldt dat wij open staan voor een geheel nieuwe opmaak.

Online Marketing
Daarnaast zijn wij  op zoek naar een partner die gespecialiseerd is op het gebied van online marketing. Zo willen wij onder andere onze SEO strategie verbeteren, maar ook effectievere landingspagina’s inrichten. Voor deze werkzaamheden geldt dat wij deze werkzaamheden op termijn in eigen beheer willen uitvoeren. Dat betekent dan ook dat wij niet alleen op zoek zijn naar een partner die ons kan helpen bij het vormgeven van een (nieuwe) strategie, maar vooral een partner zoeken die in staat is om onze eigen mensen hierin te trainen zodat zij uitvoering kunnen geven aan de (nieuw) gekozen strategie.

Ben jij de partij of persoon waar wij naar zoeken? Vul dan onderstaand je gegevens in. Jij ontvangt dan van ons direct een uitgebreide opdrachtomschrijving. Vervolgens ontvangen wij graag een (eerste) offerte van jou. Op basis van de ontvangen voorstellen beslissen wij uiterlijk woensdag 10 oktober met welke partijen of personen wij verder in gesprek gaan.

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.

Author


Avatar