Your address will show here +12 34 56 78
Talenten

Op zoek naar werk?

Bekijk onze vacatures en solliciteer.

  • Text Hover
Inschrijven

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten voor onze opdrachtgevers. Staat jouw ideale vacature er dus niet tussen? Of ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier en deel jouw cv met ons.

Heb jij je ingeschreven? Dan nemen wij jouw gegevens door en zullen wij direct contact met jou opnemen. Wij leren je namelijk graag beter kennen.

Job Alerts

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

  • Text Hover
Online Jobcoaching

Met onze online jobcoaching ondersteunen wij jou op afstand bij het scoren van een baan die bij jou past.Jij doet mee aan online trainingen en wordt herhaaldelijk aan het werk gezet. Ook kan jij rekenen op de online en  telefonische ondersteuning van onze jobcoaches en maak jij kans op toffe prijzen, zoals bijvoorbeeld een nieuw cv.

In 2020 lanceren wij de eerste editie van ons online programma. Hierin bieden wij de ruimte aan maximaal 10 talenten. Is dit succesvol? Dan lanceren wij nieuwe (grotere) edities.

Young UP

Ontdek meer over wie wij zijn en wat wij doen

  • Text Hover
Jobcoaching

Wil het jou maar niet lukken om een leuke baan te scoren? Meld je dan aan voor onze één-op-één jobcoaching. Elke maand selecteren wij namelijk een aantal talenten die wij intensief ondersteunen bij het scoren van een baan die bij hen past.

Voor onze jobcoaching ontvangen wij veel aanmeldingen. Geef dus duidelijk aan waarom jij een plek verdient. Wij werken namelijk alleen samen met talenten die bereid zijn om zich voor de volle 100% te geven in onze samenwerking.

Nieuwsgierig?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter