#ThrowBackThursdays

Talentenjacht Inholland [#TBT #5]

Sinds de oprichting in 2008 hebben wij 33 projecten ontwikkeld en gelanceerd. De komende tijd plaatsen wij wekelijks een #ThrowbackThursday en kijken wij terug naar de mooiste momenten. Vandaag gaan we terug naar woensdag 22 juni 2011. Op deze dag organiseerden wij een toffe talentenjacht bij studentenvereniging Piscultentis 

 

In samenwerking met Hogeschool Inholland organiseerden we in 2011 een talentenjacht waar jongeren zich voor konden inschrijven. Tijdens de avond hebben we genoten van optredens van Class of 13, Rras Rotterdam, GMC, Naomi Tournier, Broederliefde én de uiteindelijke winnares Gina. Zij werd verkozen tot beste act door de juryleden Maxime Phillips, Clyde Marengo en Almar Nooitmeer. Daarnaast waren er gastoptredens van Kevin Mack, Music Behind Barz, Yootha, City Safari Bleus en Winne. Samen met de talenten hebben zij Pisculentis op hun kop gezet en de bezoekers een leuke avond bezorgd.


Nieuwsgierig naar de acts en het verloop van de avond? Bekijk dan snel het sfeerverslag van de Inholland Talentenjacht.


Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Young UP? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal één keer per maand een bericht van ons en je kunt je natuurlijk altijd weer uitschrijven.

Author


Avatar