Your address will show here +12 34 56 78
Tarieven

Duidelijkheid

Hier vindt u meer informatie over de tarieven die zijn verbonden aan onze dienstverlening. Hier geven wij namelijk graag vanaf het begin duidelijkheid over. Ook leest u hier meer over waar wij onze winst in (her)investeren.

  • Text Hover
Sociaal uitzenden

Voor ons uitzendtarief hanteren wij een omrekenfactor van 2.2. Deze is opgebouwd uit onder andere het bruto uurloon, de reserveringen, werkgeverslasten én een marge voor onze bemiddeling. Deze omrekenfactor vermenigvuldigen wij met het brutoloon van de medewerker om uit te komen op het uitzendtarief (exclusief btw).

Wilt u ons talent, tijdens de lopende uitzendperiode, overnemen? Dan gaan wij graag met u in gesprek over een passende overnamevergoeding. Omdat het baanperspectief voor ons leidend is, hanteren wij namelijk géén urennorm.

  • Text Hover
Talent recruitment

Wij verrichten onze talent recruitment werkzaamheden op basis van no-cure-no-pay. Het honorarium bent u ons dus alleen verschuldigd wanneer wij uw vacature vervullen. Is dit het geval? Dan brengen wij een bemiddelingstarief van 15% van het (bruto) jaarsalaris in rekening (exclusief btw).

Het bemiddelingstarief wordt daarnaast betaald in termijnen van drie of zes maanden. Mocht ons talent onverhoopt eerder stoppen? Dan vervallen de hierop volgende betalingsverplichtingen.

  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Om die (her)investeren wij de winst die wij maken aan het ondersteunen van nog meer hulpbehoevende talenten bij het veroveren én behouden van hun plekje op de arbeidsmarkt. Een samenwerking met Young UP betekent dus dat u altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van nieuwe talenten.

Nieuwsgierig?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter