Your address will show here +12 34 56 78
Tarieven

Duidelijkheid

Op deze pagina geven wij een toelichting op de diensten die wij bieden én onze beprijzing. Hier geven wij vanaf het begin graag duidelijkheid over. Ook delen wij hier waar wij onze winst in (her)investeren.

  • Text Hover
Sociaal uitzenden

Voor ons uitzendtarief hanteren wij een omrekenfactor. Deze is opgebouwd uit onder andere het bruto uurloon, de reserveringen, werkgeverslasten én een marge voor onze bemiddeling. Deze omrekenfactor vermenigvuldigen wij met het brutoloon van de medewerker om uit te komen op het uitzendtarief (exclusief btw).

Graag maken wij ook, voorafgaand aan de plaatsing, afspraken over de overnametermijn. Dit zodat wij samen kunnen inzetten op een succesvolle overstap naar de werkgever.

  • Text Hover
Talent recruitment

Voor een geslaagde match brengen wij, op basis van van de moeilijkheidsgraad, het niveau én de ervaring van het profiel, een bemiddelingstarief van 15 tot 20% van het fulltime bruto jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld in rekening (exclusief btw).

Over het tarief maken wij van tevoren afspraken. Ook wordt het tarief in drie termijnen betaald, bij ondertekening van de arbeidsovereenkomst en na de 1e en 3e maand van de arbeidsovereenkomst.

  • Text Hover
Employer Branding

Wij voeren campagne voor de vacature. Wij creëren bekendheid voor de vacature. En zorgen dat de vacature bij meer geïnteresseerde kandidaten onder de aandacht komt.

Onze werkzaamheden verrichten wij op basis van een vast uurtarief. Voorafgaand delen wij een offerte met onze ureninzet en bijkomende kosten. Na akkoord wordt de factuur in twee termijnen betaald, namelijk bij aanvang en na afloop van de opdracht.

  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Om die (her)investeren wij de winst die wij maken aan het ondersteunen van nog meer werkzoekende talenten bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past.

Een samenwerking met Young UP betekent dat u dus altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van nieuwe talenten.

Nieuwsgierig?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter