PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Tarieven

Duidelijkheid

Op deze pagina geven wij een toelichting op de diensten die wij bieden én onze beprijzing. Hier geven wij vanaf het begin graag duidelijkheid over. Ook delen wij hier waar wij onze winst in (her)investeren.

  • Text Hover
Sociaal uitzenden

Voor ons uitzendtarief hanteren wij een omrekenfactor. Deze is opgebouwd uit onder andere het bruto uurloon, de reserveringen, werkgeverslasten én een marge voor onze bemiddeling. Deze omrekenfactor vermenigvuldigen wij met het brutoloon van de medewerker om uit te komen op het uitzendtarief (exclusief btw).

Wilt u ons talent, tijdens de lopende uitzendperiode, overnemen? Dan gaan wij graag met u in gesprek over een passende overnamevergoeding. Omdat het baanperspectief voor ons leidend is, hanteren wij namelijk géén urennorm.

  • Text Hover
Talent recruitment

Wij verrichten onze talent recruitment werkzaamheden op basis van no-cure-no-pay. Het honorarium bent u ons dus alleen verschuldigd wanneer wij uw vacature vervullen.

Voor een succesvolle match brengen wij een bemiddelingstarief van 15% van het fulltime bruto jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld (exclusief btw) in rekening. Dit kan altijd in drie termijnen betaald worden, namelijk bij ondertekening van de arbeidsovereenkomst, na de proefperiode en na de 3e maand van de arbeidsovereenkomst.

  • Text Hover
Pay for value

Wij verrichten onze pay for value werkzaamheden op basis van waardebepaling. Hiermee geven wij u de gelegenheid om zelf te bepalen hoeveel onze talenten voor u waard zijn. Na afloop van een, in samenspraak nader te bepalen, proefperiode bepaalt u welk factuurbedrag (exclusief btw) wij u rekening mogen brengen. Ook bieden wij u ook nog eens de mogelijkheid om het afgesproken bedrag in termijnen te betalen.

  • Text Hover
Een sociaal gezicht

Wij zijn een sociale onderneming met een maatschappelijke missie. Om die (her)investeren wij de winst die wij maken aan het ondersteunen van nog meer werkzoekende talenten bij het veroveren én behouden van een baan die bij hen past. Een samenwerking met Young UP betekent dat u dus altijd investeert in de toekomst én ontwikkeling van nieuwe talenten.

Nieuwsgierig?

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter