Your address will show here +12 34 56 78
Ontwikkeling door doen

 

Young UP

Voor Jongeren

Wij helpen jou bij het creëren van échte kansen op de arbeidsmarkt. Dit doen wij met onze projecten waarin het ervaringsgericht leren en een persoonlijke aanpak centraal staan. Samen gaan wij in de praktijk aan de slag en werken wij aan jouw toekomst.

Voor Bedrijven

Bent u op zoek naar talent? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. Dagelijks staan wij in contact met grote groepen talentvolle jongeren. Samen gaan wij op zoek naar talent dat goed aansluit bij de behoefte van uw organisatie.

Agenda

Projecten

Jouw Opstelling Voor Succes

Met Jouw Opstelling Voor Succes helpen wij jongeren om een baan of opleiding te scoren die bij hen past. In het programma worden zij constant uitgedaagd om van de bank af te komen en een basisplaats te scoren bij bijvoorbeeld een leuke werkgever. Dit doen wij door de ontwikkeling van onze deelnemers te koppelen aan creatieve lessen uit de voetbalsport.

Jouw Weg Naar Werk

Met Jouw Weg Naar Werk krijgen starters op de arbeidsmarkt een boost in de vorm van bijeenkomsten, workshops en netwerksessies. Zo dagen we met het project jongeren onder andere uit om op een andere manier met hun arbeidsmarktontwikkeling aan de slag te gaan.

Nieuws

Dwight Krolis | #1Mi...

In deze video luisteren we naar het (korte) verhaal van Dwight over "Ontwikkeling door Doen", het motto van Young UP. Met het mott...

“Blijf elke dag groo...

De vraag is dus niet of je iets wilt, maar vooral hoe graag je het wilt. Wil jij het onderste uit de kan halen? Dan heb jij hier e...

“Jij bent meer...

Op mijn 5e ben ik van Curaçao naar Rotterdam-Zuid verhuist. Sindsdien heb ik de Beijerlandselaan nooit meer verlaten. Deze omgevi...

Lorenzo Elstak | #1M...

In deze video luisteren we naar het (korte) verhaal van Lorenzo over de WIJ-samenleving. Samen met een team van creatievelingen bi...

“Leer jezelf (...

Het klinkt misschien vreemd, maar als ik nu terugkijk dan ben ik blij met de slechte start die ik heb gemaakt op de arbeidsmarkt....

  • Text Hover
Over ons

 

Young UP richt zich op het ontwikkelen en managen van jong talent op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door het ontwikkelen van programma’s die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren en hen ondersteunen bij het vinden van de juiste weg op de arbeidsmarkt. Het motto van Young UP is ‘Ontwikkeling door Doen’. Dat betekent dat binnen onze programma’s het ervaringsgerichte altijd centraal staat. Jongeren gaan in de praktijk aan de slag en kunnen hierbij rekenen op een passende begeleiding die aansluit bij hun belevingswereld. Hiermee bieden wij jongeren de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen.

Doelgroep

 

Spoorzoekers

Jongeren met een achterstand op de arbeidsmarkt die er onvoldoende in slagen om hun kwaliteiten en capaciteiten te benutten.

Studenten

Jongeren uit het onderwijs waar wij curriculumversterkende activiteiten voor organiseren zodat zij na hun studie succesvol de arbeidsmarkt betreden.

Starters

Jongeren met een diploma die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden en hierbij passende ondersteuning kunnen gebruiken.

Strategen

Jongeren die reeds aan het werk zijn en die wij uitdagen om duurzame en toekomstgerichte stappen te maken in hun carrière en loopbaanontwikkeling.

Netwerken @ Aloha

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Partners

Text Shortcode

[logocarousel id=”5068″]

Contact

Neem contact met ons op.