Your address will show here +12 34 56 78
Ontwikkeling door doen

 

Young UP

Voor Jongeren

Wij helpen jou bij het creëren van échte kansen op de arbeidsmarkt. Dit doen wij met onze projecten waarin het ervaringsgericht leren en een persoonlijke aanpak centraal staan. Samen gaan wij in de praktijk aan de slag en werken wij aan jouw toekomst.

Voor Bedrijven

Bent u op zoek naar talent? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. Dagelijks staan wij in contact met grote groepen talentvolle jongeren. Samen gaan wij op zoek naar talent dat goed aansluit bij de behoefte van uw organisatie.

Agenda

Projecten

Jouw Opstelling Voor Succes

Met Jouw Opstelling Voor Succes helpen wij jongeren om een baan of opleiding te scoren die bij hen past. In het programma worden zij constant uitgedaagd om van de bank af te komen en een basisplaats te scoren bij bijvoorbeeld een leuke werkgever. Dit doen wij door de ontwikkeling van onze deelnemers te koppelen aan creatieve lessen uit de voetbalsport.

Jouw Weg Naar Werk

Met Jouw Weg Naar Werk krijgen starters op de arbeidsmarkt een boost in de vorm van bijeenkomsten, workshops en netwerksessies. Zo dagen we met het project jongeren onder andere uit om op een andere manier met hun arbeidsmarktontwikkeling aan de slag te gaan.

Nieuws

Barcelona Camp Rotte...

Van 08 tot en met 11 augustus 2011 organiseerden wij het Barcelona Camp Rotterdam op het terrein van Spartaan ’20. Dit was een voe...

1e editie Matrix Ned...

Van november 2014 tot en met mei 2015 hebben wij, in samenwerking met een groep getalenteerde studenten en vrijwilligers, een groe...

Talentenjacht Inholl...

In samenwerking met Hogeschool Inholland organiseerden wij in 2011 een talentenjacht waar jonge artiesten zich voor konden inschri...

Wat had je dan Gesla...

In 2012 hebben wij in totaal drie talkshows georganiseerd in de Rotterdamse Thalia Lounge. Hierin maakten wij gendergelijkheid bes...

Inspiratiebijeenkoms...

Deze week blikken wij terug op de inspiratiebijeenkomst van 19 september 2012. Hier konden wij rekenen op de aanwezigheid van Akwasi, Glenn...

  • Text Hover
Over ons

 

Young UP richt zich op het ontwikkelen en managen van jong talent op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door het ontwikkelen van programma’s die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren en hen ondersteunen bij het vinden van de juiste weg op de arbeidsmarkt. Het motto van Young UP is ‘Ontwikkeling door Doen’. Dat betekent dat binnen onze programma’s het ervaringsgerichte altijd centraal staat. Jongeren gaan in de praktijk aan de slag en kunnen hierbij rekenen op een passende begeleiding die aansluit bij hun belevingswereld. Hiermee bieden wij jongeren de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen.

Doelgroep

 

Spoorzoekers

Jongeren met een achterstand op de arbeidsmarkt die er onvoldoende in slagen om hun kwaliteiten en capaciteiten te benutten.

Studenten

Jongeren uit het onderwijs waar wij curriculumversterkende activiteiten voor organiseren zodat zij na hun studie succesvol de arbeidsmarkt betreden.

Starters

Jongeren met een diploma die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden en hierbij passende ondersteuning kunnen gebruiken.

Strategen

Jongeren die reeds aan het werk zijn en die wij uitdagen om duurzame en toekomstgerichte stappen te maken in hun carrière en loopbaanontwikkeling.

Netwerken @ Aloha

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Partners

Text Shortcode

[logocarousel id=”5068″]

Contact

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.