Your address will show here +12 34 56 78
Ontwikkeling door doen

 

Young UP

Voor Jongeren

Wij helpen jou bij het creëren van échte kansen op de arbeidsmarkt. Dit doen wij met onze projecten waarin het ervaringsgericht leren en een persoonlijke aanpak centraal staan. Samen gaan wij in de praktijk aan de slag en werken wij aan jouw toekomst.

Voor Bedrijven

Bent u op zoek naar talent? Wij gaan hier graag met u over in gesprek. Dagelijks staan wij in contact met grote groepen talentvolle jongeren. Samen gaan wij op zoek naar talent dat goed aansluit bij de behoefte van uw organisatie.

Agenda

Projecten

Jouw Opstelling Voor Succes

Met Jouw Opstelling Voor Succes helpen wij jongeren om een baan of opleiding te scoren die bij hen past. In het programma worden zij constant uitgedaagd om van de bank af te komen en een basisplaats te scoren bij bijvoorbeeld een leuke werkgever. Dit doen wij door de ontwikkeling van onze deelnemers te koppelen aan creatieve lessen uit de voetbalsport.

Jouw Weg Naar Werk

Met Jouw Weg Naar Werk krijgen starters op de arbeidsmarkt een boost in de vorm van bijeenkomsten, workshops en netwerksessies. Zo dagen we met het project jongeren onder andere uit om op een andere manier met hun arbeidsmarktontwikkeling aan de slag te gaan.

Nieuws

Tropisch netwerken m...

Afgelopen donderdag 15 juni vond de afsluitende Netwerkbijeenkomst van Jouw Weg Naar Werk plaats bij Aloha Rotterdam. Ruim 75 jong...

Junior Recruiter gez...

Deze werkgever geeft niet zo veel om jouw opleiding of ervaring: het belangrijkste is je motivatie! Daarnaast is het belangrijk da...

Ambulant Begeleiders...

Als Ambulant Begeleider GGZ help je mensen bij het ontwikkelen van vaardigheden die zij nodig hebben in het dagelijks leven. Je he...

Buurtmannen/-vrouwen [vervuld]

Als buurtman of buurtvrouw ben jij het centrale punt in je wijk. Je houd contact met kwetsbare personen en helpt hen bij het op de...

Fintrex heeft leuke ...

Wij zijn op zoek naar jongeren die diverse functies willen vervullen bij uitzendbureau Fintrex! Zij zijn op zoek naar een Junior B...

  • Text Hover
Over ons

 

Young UP richt zich op het ontwikkelen en managen van jong talent op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door het ontwikkelen van programma’s die aansluiten bij de belevingswereld van jongeren en hen ondersteunen bij het vinden van de juiste weg op de arbeidsmarkt. Het motto van Young UP is ‘Ontwikkeling door Doen’. Dat betekent dat binnen onze programma’s het ervaringsgerichte altijd centraal staat. Jongeren gaan in de praktijk aan de slag en kunnen hierbij rekenen op een passende begeleiding die aansluit bij hun belevingswereld. Hiermee bieden wij jongeren de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontdekken en ontwikkelen.

Doelgroep

 

Spoorzoekers

Jongeren met een achterstand op de arbeidsmarkt die er onvoldoende in slagen om hun kwaliteiten en capaciteiten te benutten.

Studenten

Jongeren uit het onderwijs waar wij curriculumversterkende activiteiten voor organiseren zodat zij na hun studie succesvol de arbeidsmarkt betreden.

Starters

Jongeren met een diploma die op het punt staan de arbeidsmarkt te betreden en hierbij passende ondersteuning kunnen gebruiken.

Strategen

Jongeren die reeds aan het werk zijn en die wij uitdagen om duurzame en toekomstgerichte stappen te maken in hun carrière en loopbaanontwikkeling.

Netwerken @ Aloha

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Partners

Text Shortcode

[logocarousel id=”5068″]

Contact

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.