Dwight Krolis

Tijd voor een nieuwe #5AMChallenge

Maandag 30 oktober start een nieuwe 25-daagse #5AMChallenge en deze loopt tot en met vrijdag 01 december. Zoals altijd zijn de check-ins op werkdagen, maar zijn we wel van plan om in de weekenden een aantal (extra) online (kennis)sessies te organiseren. Mits hier uiteraard behoefte aan is. Ben jij er (weer) bij? Bekijk dan hieronder de opzet en meld je aan.

Wat gaan wij doen?
Op werkdagen starten wij met een online check-in van 05:15 uur tot 05:30 uur. Hierin werken wij zoveel mogelijk met thema’s. Deze worden (wekelijks) van tevoren gedeeld in de Whatsapp groep. Wil jij dus hierover meepraten tijdens de check-ins? Dan is dit welkom. Maar dit is zeker niet verplicht. Je kan ook gewoon meeluisteren. Ieder zijn eigen ding.

Wie kan meedoen?
Iedereen is welkom en niks is verplicht. Je kunt je zelfs nog aanmelden als de #5AMChallenge al begonnen is. Of als je het een ochtendje wilt proberen. Natuurlijk hopen wij dat je (veel) langer blijft. Maar jij bepaalt altijd zelf wanneer en hoe lang jij meedoet. De #5AMChallenge is dan ook geheel vrijblijvend. Ook zijn er (nog) geen kosten aan verbonden.

Geïnteresseerd? Meld je dan hieronder aan. Jij ontvangt dan een e-mail met informatie over hoe jij kunt meedoen aan de check-in én de Whatsapp groep. Want hier delen we de belangrijkste updates. Vergeet je hier dus niet voor aan te melden.

Geen e-mail ontvangen? Check dan even je spam of ongewenste mail. Vind je dan nog steeds niks? Zoek dan even op –5AMChallenge- of –Dwight- en dan komt het zeker goed.

#The5AMClub

Bekijk de video.

Author


Avatar