Nieuws

Yes! Tijd voor nieuwe succesverhalen

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 300 talenten succesvol ondersteund bij scoren van een baan die bij hen past. Vrijwel altijd ging het om jongeren en jongvolwassenen die vaak op zichzelf aangewezen waren. In deze video delen wij een aantal van deze succesverhalen met jullie.

Wij delen deze verhalen omdat wij erg dankbaar zijn voor dat wij deze talenten mochten ondersteunen. Juist omdat zij niet op veel andere plekken terecht konden. Wij zijn hun dankbaar voor hun vertrouwen. Dankbaar voor hun inzet. En dankbaar voor hun doorzettingsvermogen. Samen werkten wij aan het versterken van hun mindset, sollicitatieskills, personal branding en netwerk. De situaties, verhalen en leerlessen die hieruit voortkwamen delen wij nu graag met jullie.

Ben jij op zoek naar meer informatie over wie wij zijn, wat wij doen én misschien ook over waarom wij dit doen? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij staan je met alle plezier te woord.

Blijf jij liever op de hoogte van onze verhalen of het laatste nieuws? Schrijf je dan in onze voor onze nieuwsbrief. Verder kan jij ons natuurlijk ook volgen via Facebook, Instagram, Twitter en/of LinkedIn.

Author


Avatar