Young UP

Tips voor het Netwerkdiner

Aanstaande donderdag 02 juni is het tijd voor het netwerkdiner bij Restaurant Helai. En wat hebben wij er zin om er samen met jou een toffe avond van te maken. Het mooie is dat jij hier zelf bijna niks voor hoeft te doen. Jij hoeft er eigenlijk alleen maar te zijn. Tegelijkertijd kan het natuurlijk nooit kwaad om je een klein beetje voor te bereiden. Hiervoor vind je hieronder een aantal tips.

Professionals zijn er voor jou
Voor het netwerkdiner hebben wij professionals uitgenodigd die écht passen bij jouw netwerkverzoek. Zij willen jou graag leren kennen. En zij gaan graag met jou in gesprek. Stel dus morgen al je vragen. En denk ook van tevoren alvast over een paar vragen na.

Denk na over een korte introductie
Jij zit tijdens het netwerkdiner naast de professional die wij voor jou gevonden hebben. Maar natuurlijk zitten er ook andere gasten aan tafel. Het kan dus voorkomen dat jij jezelf moet voorstellen aan de rest. Denk hier nu alvast over na. Maar maak het ook zeker niet te moeilijk.

Wees lekker ontspannen
Het kan zijn dat jij netwerken spannend vindt. En dat is normaal. Want dat geldt voor veel mensen. Maar voor ons netwerkdiner is dat echt niet nodig. Het is echt een hele relaxte avond met alleen maar leuke mensen die elkaar oprecht willen helpen. Je kan dus lekker ontspannen.

Oprecht luisteren is altijd tof
Het meest waardevolle wat je iemand kan geven is je aandacht. Probeer dus ook echt te luisteren naar jouw gesprekspartners. Dat kan soms net wat lastiger gaan omdat wij natuurlijk in een restaurant zijn. Maar dat maakt het tegelijkertijd ook een mooie uitdaging.

Je kan alleen maar jezelf zijn
De belangrijkste tip die wij je kunnen geven is dat je vooral ook jezelf moet zijn. En onthoudt vooral ook dat dit meer dan genoeg is. Wees dus vooral jezelf en heb geloof in jezelf, jouw verhalen en jouw kwaliteiten. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw professional dit ook ziet.

Author


Avatar