Nieuws, Nieuws 2018

Nog één week en dan gaan we lekker netwerken

Nog één week en dan is het tijd voor onze netwerkavond. Omdat het nog maar een weekje is, wilden wij jullie voorzien van een korte update. Hiervoor hebben wij een korte video opgenomen en deze vind jij hieronder. Ook vind je onderstaand meer informatie over de aanwezige branches en natuurlijk de belangrijkste informatie over de netwerkavond.

Inmiddels hebben wij bijna 100 aanmeldingen ontvangen van jongeren en jongvolwassenen. In deze groep zitten bijvoorbeeld talenten die op zoek zijn naar een leuke baan en hun netwerk willen vergroten om deze baan te scoren. Tegelijkertijd hebben wij ook veel aanmeldingen ontvangen van talenten die juist willen netwerken met professionals die werkzaam zijn in hun toekomstige vakgebied.

Voor alle talenten zijn wij de afgelopen weken op zoek gegaan naar leuke matches. En met succes. Want inmiddels hebben ook al bijna 100 professionals en bedrijven zich aangemeld. Deze zijn met z’n allen afkomstig uit ongeveer 25 tot en branches. Hiermee zijn wij erin geslaagd om voor iedereen een mooie match te vinden.


Branches

 

Ben jij nieuwsgierig naar de aanwezige branches? Klik dan op onderstaande button voor een afbeelding met een totaaloverzicht van alle branches die vertegenwoordigd zijn tijdens de netwerkavond.


Vacatures

 

Ben jij daarnaast nieuwsgierig naar alle vacatures die wij hebben ontvangen van de werkgevers die dus ook aanwezig zijn? Klik dan op onderstaande button om de vacatures te bekijken.


Programma

 

Op donderdag 28 februari gaan wij met inmiddels bijna 200 jongeren, jongvolwassenen, professionals en bedrijven netwerken. Het doel van de avond is dan ook om kennis met elkaar te maken én kennis uit te wisselen. Tijdens de netwerkavond staat het elkaar verder proberen te helpen dan ook centraal. 

Netwerken is voor de één leuker dan voor de ander. Tijdens onze netwerkavond houden wij hier rekening mee. Dit doen wij met een programma met gastsprekers en allerlei leuke netwerkspelletjes. Hierdoor maken wij het netwerken laagdrempelig en leert iedereen in een vrij korte tijd een heleboel nieuwe mensen kennen. Iedereen gaat dan ook altijd naar huis met een heleboel nieuwe contacten.

Wat: Young UP Netwerkavond
Waar: Creative Factory (begane grond)
Wanneer: Donderdag 28 februari 2019
Adres: Maashaven Z.Z. 2, 3081 AE Rotterdam
Inloop: Vanaf 17:30 uur
Programma: Van 18:00 tot 19:00 uur
Netwerkborrel: Van 19:00 tot 20:00 uur

De Creative Factory is onderdeel van de Maassilo Rotterdam en goed te bereiken met het openbaar vervoer via metrostation Maashaven. Kom je met de auto? Dan is het goed om te weten dat het vanaf 18:00 uur gratis parkeren naast het gebouw én in de omgeving.

Wij hebben ontzettend veel zin in volgende week en wij hopen jullie ook. Heb jij voor die tijd nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Heb jij je nog niet aanmeld voor de netwerkavond? Zorg dan wel dat je er snel bij bent. Vanwege de grote belangstelling verwachten wij dat aanmelden binnenkort niet mogelijk meer zal zijn.

Author


Avatar