Vacatures

Scoor een leuke baan als 3D Laserscanoperator

Ben jij al langer dan 3 maanden niet aan het werk, maar kan je niet wachten om weer aan de slag te gaan? Dan  hebben wij een interessante vacature voor je. Wij zijn namelijk op zoek naar een 3D Laserscanoperator Woningvastgoed. Wil jij dus weer aan de slag? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als 3D Laserscanoperator Woningvastgoed ga jij, met behulp van een 3D laserscanner, woningen en appartementen inmeten die in eigendom zijn van een woningbouwvereniging in Rotterdam. Elke dag worden er 5 woningen ingemeten en het inmeten van een woning duurt ongeveer 1,5 uur. Dat betekent dat jij ongeveer 15 minuten hebt om je telkens weer naar de volgende woning te verplaatsen. Deze woning is meestal in de buurt, maar kan ook wel eens een paar straten verderop zijn. Je moet dus bereid zijn om ‘meters’ te maken. In deze functie werk jij daarnaast 4 dagen in Rotterdam. Daarnaast ga je 1 dag per week naar Den Bosch om al je data uit te lezen. Hier wordt ook meteen de planning gemaakt voor de volgende werkweek.

Waar zijn wij naar op zoek?
Allereerst ben je fysiek goed in orde. Je bent namelijk de hele dag aan het lopen en bewegen. Ook draag je de laserscanner met een rugzak op je rug. Verder is het belangrijk dat jij beschikt over een representatief voorkomen en dat je communicatief vaardig en vriendelijk bent. Zo werk je, tijdens het uitvoeren van de 3D scan, samen met de bewoners van de woningen die ingemeten moeten worden. Ook zoeken wij iemand die beschikt over een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt namelijk met dure apparatuur en hier moet je zorgvuldig en voorzichtig mee omgaan.

Wat zijn de functie-eisen?
Als laatst is het belangrijk dat jij beschikt over een rijbewijs B en dat jij fulltime (40 uur per week) beschikbaar bent. Ook is dit een vacature die alleen beschikbaar wordt aan personen die al langer dan drie maanden niet aan het werk zijn.


Ben jij dus de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar