Vacatures

Start nu als Accountmanager Buitendienst

Word jij enthousiast van het werken met commerciële targets en komt er een dikke glimlach op jouw gezicht wanneer jij een dikke bonus pakt? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een snel groeiend bedrijf op het gebied van online marketing zijn wij namelijk op zoek naar een Accountmanager Buitendienst. Wil jij jezelf dus ontwikkelen in de sales? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button.

Wat ga jij doen?
Als Accountmanager Buitendienst ben jij 3 dagen in de week op pad en werk jij 2 dagen vanuit het kantoor. Jij adviseert klanten, denkt met hen mee en helpt ze vooral ook verder. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het signaleren van kansen in de markt.

Wie ben jij?
Jij werkt graag met commerciële targets en vind het vooral ook leuk om deze targets te overtreffen, Verder ben jij zelfstandig en ondernemend ingesteld. Jij bent veel op pad en daarom is het belangrijk dat jij je werkzaamheden goed weet in te richten én dat jij hiermee kansen weet te verzilveren.

Wat zijn de functie-eisen?
Voor deze functie goed om te weten dat deze werkgever ook open staat voor sollicitaties van starters die zich (verder) willen ontwikkelen in de sales. Ook als jij nog niet over commerciële werkervaring beschikt, maak jij hier dus een kans. Jij moet natuurlijk wel kunnen onderbouwen waarom jij denkt dat deze kans goed bij jou past. Je moet jezelf dus kunnen verkopen.

Wat krijg jij van de werkgever?
Jij krijgt een markconform salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring. Dit salaris kan door bonussen overigens behoorlijk oplopen. Ook krijg jij een eigen auto met een tankpas. Jij moet dus in het bezit zijn van een rijbewijs. Daarnaast krijg jij een laptop/tablet, een onkostenvergoeding en alle benodigde accesoires die jij nodig hebt om jouw werk goed uit te voeren. Verder krijg jij dit bedrijf echt de kans om jezelf te ontwikkelen én om door te groeien.

Ben jij dus op zoek naar een leuke commerciële baan bij een jong en snel groeiend bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar