Commercieel, Vacatures

Aan de slag als Accountmanager in Duitsland?

Heb jij ervaring in een commerciële buitendienstfunctie en spreek je Duits? Woon je in de omgeving van Enschede? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Voor een toonaangevend technisch bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een Accountmanager in Duitsland. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van verschillende snijgereedschappen aan organisaties binnen de maakindustrie. Je bezoekt zowel nieuwe als bestaande klanten en bent gemiddeld vier dagen per week onderweg. Op de overige dag werk je thuis of op kantoor om je administratie bij te werken. Bovendien werk je samen met de binnendienst voor administratieve zaken. Zo kun je je volledig richten op het vinden en behouden van klanten.

Wie zoeken wij?
Jij hebt ervaring in een commerciële buitendienstfunctie en beschikt over goede verkoopvaardigheden. Je weet wat er nodig is in het klantcontact en bent representatief en communicatief vaardig. Daarnaast woon je in de buurt van Nordrhein-Westfalen en spreek je Duits. Uiteraard heb je ook een rijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Je gaat werken bij een frisse werkgever die steeds meer internationaal groeit. Naar buiten toe zijn ze professioneel, maar binnen het bedrijf heerst een informele sfeer. Je ontvangt een salaris dat past bij je achtergrond en ervaring, een maandelijkse bonusregeling, een uitstekende pensioenregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een laptop, telefoon en auto van de zaak.

Ben jij dus de verkooptijger waarnaar wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar