Vacatures

Aan de slag als Accountmanager?

Schuilt er een échte verkoper in jou en ben jij op zoek naar een (nieuwe) commerciële uitdaging? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Voor één van onze partners zijn wij namelijk op zoek naar een Accountmanager die het leuk vindt om bedrijven te adviseren en voor wie klanttevredenheid centraal staat. Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Account Manager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van softwareoplossingen bij klanten die werkzaam zijn in de accountancy. Jij bent een échte partner voor de klant en adviseert hen proactief over de producten. Jij gaat met hen in gesprek en overtuigt hen van de toegevoegde waarde van deze producten. Hiervoor gebruik jij jouw adviesvaardigheden en creativiteit met als om deals met klanten te sluiten. Verder hecht jij veel waarde aan klanttevredenheid en doe jij je uiterste best om, samen met je collega’s, eventuele klachten of problemen van klanten op te lossen.

Wie ben jij?
Je bent commercieel, klantgericht en weet als geen ander dat tevreden klanten blijven én meer producten afnemen. Om dit voor elkaar te krijgen beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Heb jij ervaring met (business-2-business) sales? Dan werkt dit absoluut in je voordeel. Tegelijkertijd is ervaring niet verplicht. Wij ontdekken namelijk graag waarom jij denkt te beschikken over verkooptalent. Ben jij bijvoorbeeld werkzaam geweest in de accountancy en wil jij jouw verkooptalent ontwikkelen? Dan maken wij ook graag kennis met jou.

Wat biedt de werkgever jou?
Jij gaat aan de slag bij een organisatie in de regio Utrecht die constant in verandering is. Dit komt omdat de bedrijfstakken die zij bedienen constant op zoek zijn naar nieuwe en slimmere oplossingen. Om die reden is het belangrijk dat jij constant op de hoogte bent van nieuwe technologieën en hiervoor krijg jij dan ook verschillende trainingen aangeboden. Verder ontvang jij natuurlijk een marktconform salaris.

Ben jij dus op zoek naar een toffe commerciële baan? Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij nog vragen en/of opmerkingen? Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar