Vacatures 2018

Flexibele administratief medewerkers gezocht

Voor een leuke werkgever uit ons netwerk zijn wij op zoek naar toegewijde administratief medewerkers. Stel jij hoge eisen aan je werk en ben je op zoek naar een leuke baan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga jij doen?
Jij gaat aan de slag met verschillende administratieve werkzaamheden zoals het invoeren en controleren van werkbonnen, het verwerken van storingen in het systeem, het genereren van rapportages en het archiveren van email en documenten in een (digitaal) opslagsysteem. Daarnaast ondersteun jij het projectteam, bewaak jij documentenplanningen, plan jij afspraken in en verricht je ondersteunende werkzaamheden om het projectteam te ontlasten, zoals bijvoorbeeld notuleren.

Waar zijn we naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar leergierige kandidaten die gestructureerd en accuraat weten te werken. Jij bent goed in het stellen van prioriteiten, maar ook flexibel genoeg zijn om met onverwachtse situaties om te gaan. Daarnaast beschik je over een goede werkethiek en heb je een hekel aan te laat komen. Ook ben jij een betrouwbare teamspeler die zorgvuldig met vertrouwelijke informatie omgaat. Je vindt het leuk om samen te werken, maar kunt ook goed zelfstandig werken.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij spreekt en schrijft uitstekend Nederland, hebt ervaring met het Microsoft Office pakket en kunt goed omgaan met Outlook. Daarnaast heb jij een VCA certificaat of ben jij bereid om deze te behalen. Jij gaat namelijk aan de slag in de bouw en vindt dit vooral ook een leuke omgeving om in te werken.

Wat krijg jij van ons?
Jij ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Doe jij het goed? Dan maak jij kans op een vaste baan bij de opdrachtgever. Daarnaast krijg jij opleidingen en cursussen aangeboden. Jij krijgt ├ęcht de kans om je te ontwikkelen en wij helpen je daarbij. Ook worden je reiskosten vergoedt.

Spreekt deze vacature je dus aan en wil jij deze kans voor de volle 100% pakken? Stuur ons dan jouw motivatie en cv via onderstaand formulier. Ook horen wij het natuurlijk graag van je bij vragen en/of opmerkingen.

SOLLICITEREN


CV Uploaden:

Author


Avatar