JWNW 2017

Ambulant Begeleiders GGZ [vervuld]

Voor een werkgever uit ons netwerk zijn wij op zoek naar mensen voor de functie van Ambulant Begeleider GGZ. Als begeleider help jij de cliënten om structuur aan te brengen in hun leven. Spreekt dit jou en wil jij deze kans pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  

Wat ga je doen?

Als Ambulant Begeleider GGZ help je mensen bij het ontwikkelen van vaardigheden die zij nodig hebben in het dagelijks leven. Je helpt cliënten met het organiseren van een dagritme waarin zij structuur en duidelijkheid ervaren. Tevens werk je aan het behalen van resultaten vanuit het WMO-arrangement.

 

Waar zijn we naar op zoek?
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die makkelijk contact maakt met cliënten en bezit over een flexibele insteek. Jij kunt signaleren waar cliënten behoeften aan hebben en rapporteren over de voortgang. Ook neem je deel aan driegesprekken tussen een cliënt, behandelaar en begeleider.  

 

Wat wordt van je verwacht?

  • Jij hebt affiniteit en/of ervaring met de doelgroep   
  • Jij hebt een MBO opleiding SPW, MMZ of SD (niveau 4) gevolgd
  • Jij maakt makkelijk contact met mensen
  • Jij kunt goed grenzen stellen
  • Jij bent inzetbaar in de regio Rotterdam en Dordrecht 

 

Wat wordt je aangeboden?

  • Jij gaat aan de slag binnen een dynamische werkomgeving en een maatschappelijk betrokken organisatie.
  • Jij ontvangt een salaris op schaal 4 onder de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening  
  • Jij gaat aan de slag in een functie waarin je mensen kunt helpen naar een gezonde en zelfstandige leefwijze

 

Ben jij een ambulant begeleider die mensen weet te helpen hun leven in te richten en zelfstandiger te worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je dus geïnteresseerd? Solliciteer dan snel via onderstaand formulier.

 

Op zoek naar meer informatie of heb je vragen over de vacature? Stuur dan even een berichtje naar info@young-up.nl of geef ons een belletje op 010-7670555.

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.

Author


Avatar