Industrie, Vacatures

Werken als Asbestsaneerder?

Heb jij ervaring als Asbestsaneerder óf wil jij dit fijne vak leren? Dan maakt onze opdrachtgever graag kennis met jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij gaat aan de slag met het saneren van asbest op diverse projecten zoals gebouwen, woningen en daken. Hiervoor bouw jij luchtdichte saneringsruimtes. Na de sanering wordt alles netjes en schoon opgeleverd voor de eindcontrole. Jij reinigt dus de werkruimten en maakt het gebruikte werkmateriaal schoon. Verder ben jij verantwoordelijk voor het veilig verpakken en luchtdicht afsluiten van asbesthoudende materialen. Ook rapporteer jij (kwaliteits)problemen binnen het werkterrein maakt jij direct melding ervan als jij een onveilige, ongezonde of onwettige handeling signaleert. Jij werkt dus altijd strak volgens de procedures en instructies.

Wie ben jij?
Jij wilt graag (weer) aan de slag als Asbestsaneerder óf jij wilt het vak leren. In beide gevallen is jouw sollicitatie welkom als jij vooral ook verantwoordelijk bent. Verder ben jij in het bezit van je VCA, DAV, medische keuring en Face-Fit test. Heb jij deze niet? Dan ben jij bereid om deze te halen. Ook ben jij bereid, uiteraard altijd in overleg, om te werken op verschillende locaties.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen een baan waar jij snel kan starten. Hier krijg jij een vast contactpersoon bij wie jij constant terecht kan voor jouw vragen en opmerkingen. Verder ontvang jij een eerlijk salaris op basis van jouw ervaring en enthousiasme en werk jij bij dit bedrijf met de beste en veiligste materialen. Doe jij het goed? Dan is er altijd meer werk, maar vooral ook een nóg beter salaris.

Ben jij dus de verantwoordelijke versterking die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar