Vacatures

Wij zijn op zoek naar Financieel Talent

Haal jij veel energie uit een goede financiële administratie én vind jij het leuk om klanten te voorzien van advies op maat. Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een financiële dienstverlener uit ons netwerk zijn wij namelijk op zoek naar een Assistant Accounting & Reporting. Heb jij dus ervaring met financiële administraties én wil jij je door ontwikkelen. Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als Assistant Accounting & Reporting houd jij je bezig met diverse werkzaamheden op het vlak van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Dit doe jij in de breedste zin van het woord. Jij gaat namelijk aan de slag voor verschillende klanten. Hierdoor zijn de werkzaamheden divers en krijg jij dus al snel veel verantwoordelijkheid. Jij gaat dus direct in de praktijk aan de slag. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de klanten van het bedrijf.

Wie ben jij?
Jij beschikt over een afgeronde mbo opleiding bedrijfsadministratie en heb minimaal één jaar samenstellende ervaring. Daarnaast ben jij bereid om een hbo opleiding te volgen en ben je dus ook echt op zoek naar een kans om je verder te ontwikkelen. Hierbij heb jij een sterke voorkeur om je vooral ook breed te ontwikkelen. Jij wilt namelijk kennis maken met alle facetten van jouw vak.

Wat zijn de functie-eisen?
Ondanks dat jij niet over jarenlange ervaring hoeft te beschikken, is het wel van belang dat jij beschikt over minimaal één jaar werkervaring met de gevraagde werkzaamheden. Jij hebt dus financieel-administratieve werkzaamheden verricht en bent bekend met jaarrekeningen. Daarnaast beschik jij over goede analytische vaardigheden, een kritische- en oplossingsgerichte werkhouding én ben jij proactief ingesteld. Bovenal haal jij natuurlijk veel energie uit een goede administratie waardoor je de klanten kunt voorzien van advies op maat.

Wat biedt de werkgever jou?
Naast een marktconform salaris, is de werkgever bereidt om écht in jou te investeren. Jij maakt hiermee dus kans op een prachtige carrière met veel aandacht voor jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij rekenen op een uitstekende studieregeling, een coach en veel trainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Daarnaast ga jij ook vanaf het begin in de praktijk aan de slag en kan jij rekenen op een uitstekende begeleiding van jouw betrokken collega’s.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op zoek naar dé kans om jouw loopbaan definitief af te trappen bij een aantrekkelijke werkgever? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar