Facilitair, Vacatures Young UP

Start als Assistent Technisch Manager

Ben jij op zoek naar een baan een toffe baan in de wereld van Facility Management? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor één van de grootste werkgevers binnen dit werkgebied zijn wij namelijk op zoek naar een Assistent Technisch Manager. Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gebouwen van klanten. Jij bewaakt de voortgang en kwaliteit van de dienstverlening. Jij monitort de prestaties van de servicedesk. En jij voorziet de klant van adviezen. Verder ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van preventief, correctief en planmatig onderhoud en het uitvoeren van vervolgacties naar aanleiding van onderhoud, keuringen en inspectie. Dit doe jij in samenwerking met de technisch accountmanager. Samen rapporteer je over de prestaties en voortgang van de dienstverlening.

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor deze functie is het belangrijk dat jij interesse in de ‘harde kant’ van Facility Management, namelijk de gebouwen en alles wat daarbij komt kijken. Heb jij al ervaring hiermee? Dan is dit welkom. Ook staan wij open voor kandidaten met vergelijkbare werkervaring die zich in dit vakgebied willen ontwikkelen. Wij zoeken vooral naar kandidaten die spontaan, flexibel, oplossings- en resultaatgericht zijn. Jij pakt altijd je verantwoordelijkheid. Jij weet prioriteiten te stellen. Jij werkt accuraat. Jij werkt goed zelfstandig. Maar jij werkt ook goed samen met collega’s, klanten, aannemers, installateurs en facilitair dienstverleners. Met deze partijen krijg jij namelijk veel te maken. Verder ben jij communicatief vaardig in woord en geschrift, administratief sterk. En beschik jij over je autorijbewijs.

Wat biedt de werkgever jou?
Om te beginnen biedt jou een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling binnen een bedrijf waar werkplezier en oprechte aandacht voor het personeel voorop staat. Ook kan jij bij goed functioneren doorgroeien naar de functie van Technisch manager. De werkgever houd jou namelijk voor een langere tijd binnen boord. Verder ontvang jij een marktconform salaris op basis van jouw kennis en werkervaring. En behoren ook een leaseauto, kilometervergoeding en laptop tot de mogelijkheden. Ook kent de functie veel vrijheid. Jij krijgt je eigen regelruimte en werkt zowel vanuit huis, op het kantoor in Utrecht als op locatie bij de klant te werken.

Ben jij dus op zoek naar een toffe baan in de mooie wereld van Facility Management? Solliciteer dan snel via onderstaande button. Heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar