Media, Vacatures Young UP

Ontwikkel jezelf als AV Specialist bij Young UP

Ben jij op zoek naar een toffe stageplaats? En wil jij jouw skills als editor en/of cameraman de komende tijd naar een hoger niveau tillen? Dan heb je geluk, want wij hebben momenteel een stageplek voor een AV Specialist in opleiding.

Wat ga jij doen

Jij bent medeverantwoordelijk voor het bedenken en ontwerpen van onze filmproducties. Jij film intern en/of op locatie bij onze partners en opdrachtgevers, verzorgt audioproducties en verricht montage- en grafische werkzaamheden. Jij verplaatst je in onze doelgroep en levert op basis hiervan toffe content aan. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren AV-specialist. Ook zijn er mogelijkheid om mee te werken aan de verspreiding van de content. Ook op het gebied van (digital) marketing zijn er dus volop ontwikkelmogelijkheden.

Wie ben jij?
Jij volgt momenteel een mbo of hbo opleiding met AV Specialisatie. Jij krijgt energie van je vakgebied en kan niet wachten om je verder te ontwikkelen in de praktijk. Verder ben je leergierig, positief ingesteld, flexibel en stressbestendig. Jij hebt dus geen problemen met een drukke en veranderende werkomgeving.

Wat bieden wij jou?
Om te beginnen natuurlijk een uitdagende stageplek met veel verantwoordelijkheid en de kans om eigen projecten te draaien. Verder ontvang jij wekelijkse coaching, begeleiding van een hoog niveau en is een stagevergoeding bespreekbaar. Bovenal krijg jij de kans om impact te maken binnen een échte sociale onderneming. Jouw content is altijd van waarde voor de ontwikkeling van onze talenten.

Is dit dus de kans waarnaar jij zoekt. Solliciteer dan vandaag nog via de onderstaande button. Heb jij al een portfolio met video’s die jij zelf hebt gemaakt? Of waar jij aan hebt meegewerkt? Stuur deze dan gelijk mee. Ben jij eerst op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31(0)10-7670555.

Author


Avatar