Industrie, Vacatures

Ben jij een hardwerkende vroege vogel?

Begin jij het liefst lekker vroeg met werken en vind je het ook niet erg om lekker door te werken? Dan hebben wij een baan die hier perfect bij past. Want voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Beladers. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als belader ben jij samen met een chauffeur verantwoordelijk voor het inzamelen van afval. Jij haalt volgens een vaste route het afval op. Naast het ophalen van afval ben jij ook verantwoordelijk voor het begeleiden van de chauffeur van de vuilniswagen. Jij bedient ook de installatie waarmee de containers worden geleegd.

Wie zoeken wij?
Jij bent als eerste flexibel, want je begint al vroeg met werken en het kan voorkomen dat je tot het einde van de dag lekker bezig bent. Hier heb jij dus geen problemen mee. Daarnaast ben jij in het bezit van je VCA basisveiligheid of ben jij bereid deze binnen 3 maanden te behalen. Verder heb jij een goede fysieke gezondheid en een goed verantwoordelijkheids- en veiligheidsgevoel.

Wat biedt de werkgever jou?
Je gaat werken bij één van de grootste bedrijven binnen de afvalverwerkingsindustrie. Hier ontvang jij een goed salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond. Daarnaast werk jij samen met leuke en enthousiaste collega’s die oprecht plezier hebben in hun werk. Wil jij je verder ontwikkelen? Dan biedt het bedrijf jou bij goed functioneren graag bijvoorbeeld een opleiding als chauffeur aan.

Ben jij dus de hardwerkende vroege vogel die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-7670555.

Author


Avatar