Vacatures

Wil jij aan de slag als beveiliger in de zorg?

Wil jij aan de slag in de zorg als beveiliger? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een leuk bedrijf uit ons netwerk zijn wij namelijk op zoek naar een Beveiliger die graag aan de slag wilt in de zorgsector. Geef jij mensen dus graag een veilig gevoel? Solliciteer dan vandaag nog.

Wat ga jij doen?
Als beveiliger in de zorg ben jij, samen met je gemotiveerde collega’s, verantwoordelijk voor het uitvoeren van beveiligingswerkzaamheden. Dankzij jouw inbreng hebben de mensen een fijne dag of een rustige nacht. Jij gaat aan de slag in een avontuurlijke werkomgeving onder niet alledaagse omstandigheden en vind het leuk om mensen rust en veiligheid te bieden.

Waar is de werkgever naar op zoek?
Jij gaat aan de slag binnen de zorgsector en dat betekent dat jij dus affiniteit hebt met de zorgsector. Als beveiliger heb jij een sociale en beschermende instelling. Jij wilt mensen namelijk een veilig gevoel geven. Dit doe jij op een ontspannen manier en als het nodig is weet jij te improviseren. Tegelijkertijd ben jij in staat om conditioneel en fysiek actie te ondernemen als dit nodig is. Daarnaast ben je flexibel ingesteld, heb je dus geen problemen met onregelmatige werktijden en ben je een échte teamspeler.

Wat zijn de functie-eisen?
Jij bent in het bezit van een diploma Beveiliger 2 óf in het bezit van een gelijkwaardig diploma? Ook beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift en ben je in het bezit van je rijbewijs B.

Ben jij dus op zoek naar een leuke baan als Beveiliger? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaande button. Heb jij eerst nog vragen en/of opmerkingen. Dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 010-7670555 of info@young-up.nl.

Author


Avatar